Vanzarea de gherila inseamna ruperea de conventii, folosirea timpului, energiei si imaginatiei. Vanzatorii de gherila sunt cei care profita de descoperirile recente din domeniul psihologiei, identificand personalitatea fiecarui potential client si adaptandu-si promovarea la nevoile individuale. Autorii recunosc faptul ca aceasta lucrare este urmarea discutiilor purtate cu astfel de vanzatori de succes.
Guerilla creativity, de Jay Conrad Levinson, editura BusinessTech International Press, porneste de la o idee despre care nu s-a mai scris. Autorul ne arata cum poate cineva, chiar cineva care nu se considera creator, sa creeze propriul „meme” si sa-l foloseasca cu succes. Ce este un „meme”? Tot din aceasta lucrare se poate afla. Un meme este un simbol explicit ce foloseste cuvinte, fapte, desene, prin care se comunica o idee. In doua secunde, un meme trebuie sa comunice cine esti si ce ar trebui cineva sa cumpere de la tine si nu de la concurent.

Pentru achizitionare: tel.: 42.42.206, fax: 42.42.207

Cursuri

Societatea Celm4U SRL organizeaza cursul „Finantarea Comertului International” compus din doua module: „Metode si Instrumente Internationale de Plata” si „Introducere in Forfetare & Factoring -Tehnici Moderne de Finantare”.
Scopul cursului: identificarea riscurilor specifice comertului international, intelegerea si derularea corecta si fara riscuri a metodelor si instrumentelor internationale de plata; utilizarea tehnicii de forfetare si factoring pentru finantarea creantelor internationale.
Subiecte: riscuri specifice comertului international; metode internationale de plata; operatiunea de forfetare si factoring international.
Grupul tinta: personalul implicat in activitatea de comert exterior, in activitatea de administrare a resurselor financiare, orice persoana dornica de perfectionare a cunostintelor.
Durata si costul cursului: modulul I = 2 zile x 8 ore/zi, pret 100 euro/participant. Modulul II = 1 zi x 8 ore/zi, pret 50 euro/participant.
Informatii la telefon 0788.345.868 sau e-mail: celm4u@rdslink.ro.

cursuri de specializare

IRECSON organizeaza cursuri de specializare in urmatoarele profesii:

28 martie
· Manager Resurse Umane
Durata: 2,5 luni, curs de weekend.

29 martie
· Asistent Manager
Durata: 14 saptamani, curs de weekend.
Tematici: Management, Managementul Resurselor Umane, Tehnici de negociere, Comunicare, Managementul timpului, Managementul proiectelor, Limba engleza, Customer care, Legislatie.
· Marketing Management
Durata: 10 saptamani, curs de week-end.
· Asistent Relatii Publice
Durata: 14 saptamani, curs de weekend.
· Agent de vanzari
Durata: 14 saptamani, curs de week-end.
· Sales Manager
Durata: 4 luni si jumatate, curs de week-end.
31 martie
· Management Financiar
Durata: 6 saptamani, de luni pana vineri.
· Standarde Internationale de Contabilitate (IAS)
Durata: 2 saptamani, de luni pana vineri.
· Consultant fiscal
Durata: 3 saptamani, de luni pana vineri.
· Antreprenor imobiliar
Durata: 4 luni, de luni pana vineri, din 2 in 2 saptamani.
· Evaluator imobiliar
Durata: 6 saptamani, de luni pana vineri.
· Lichidator de intreprinderi
Durata: 6 saptamani, de luni pana vineri.
· Programul de pregatire in vederea aplicarii noilor reglementari contabile si fiscale – (OMF nr. 306/2002, Legea nr. 414/2002 privind impozitul pe profit, Legea nr. 345/2002 privind taxa pe valoarea adaugata).
Informatii suplimentare la sediul IRECSON, Str. Franceza nr. 66, sect. 3, Bucuresti, tel. 313.20.92, 314.18.90, e-mail: cursuri@irecson.ro, https://www.irecson.ro.