Stadionul Naţional „Lia Manoliu” beneficiază de un gazon de cea mai bună calitate. Acesta a fost adus din Italia şi este similar cu cel existent pe stadionul «San Siro»", din Milano. Dacă terenul este gata, nu acelaşi lucru se poate spune despre adversarul României. Argentina nu va veni de la Bucureşti, deşi vedeta Messi vrea acest lucru.
”Aş vrea să se joace meciul, pentru că este vorba despre prestigiul echipei noastre naţionale şi al ţării noastre”, a declarat Messi pentru cotidianul Clarin.

”Trebuie să se respecte contractul semnat. Sunt 50.000 de oameni care au cumpărat bilete şi care doresc să ne vadă. Chiar dacă sunt în vacanţă, nu contează. Dacă voi fi sunat mă voi prezenta la echipa naţională”, a afirmat jucătorul formaţiei FC Barcelona, aflat în vacanţă în oraşul său natal, Rosario.

Federaţia Argentiniană de Fotbal a anunţat luni anularea meciului amical cu România, din 10 august, după ce selecţionerul Sergio Batista şi-a dat demisia de la cârma echipei naţionale, în urma eşecului de la Copa America.

Vom juca cu Peru

Presa din Peru a scris astăzi că FRF a propus federaţiei de la Lima ca naţionala sud-americană să vină la Bucureşti pentru un amical pe 10 august. Jurnaliştii de la trome.pe scriu că totul depinde doar de selecţionerul Sergio Apraham Markarián Abrahamian.

În vârstă de 66 de ani, uruguayanul Sergio Markarián e cel care a dus Peru pe treapta a treia a podiumului la recent disputata Copa America. Peru a pierdut în semifinale la Uruguay (0-2), dar a bătut Venezuela în finala mică (4-1).