Browserul Huawei oferă utilizatorilor navigare pe Internet cu mare viteză și căutare convenabilă, pentru o experiență cuprinzătoare și unică. În afară de funcții noi și remarcabile, Huawei Browser pune un accent important pe confidențialitate și protecția datelor personale ale utilizatorilor de telefoane și tablete.

În acest mediu premium, SQUID News oferă un serviciu puternic de știri într-un feed mixt, astfel încât utilizatorii primesc cele mai importante știri instant, precum și în 4 categorii suplimentare, cum ar fi Video, Podcast-uri, Sport, și Știință și Tehnologie.

Acest lucru oferă utilizatorilor posibilitatea de a rămâne mereu bine informați despre cele mai recente știri dintr-o varietate de categorii diferite și le permite scufundarea într-un ocean de știri.

Cei care sunt interesați pot descarca Huawei Browser gratuit din Huawei AppGallery pentru a se bucura de cele mai interesante și recente știri de la SQUID News.

„SQUID News oferă știri interesante și captivante de la editori renumiți din întreaga lume în cadrul Huawei Browser. Utilizatorii pot avea acces acum la toate știrile dintr-o varietate de subiecte. Pe lângă faptul că rămân la curent cu cele mai recente și mai importante noutăți, utilizatorii pot asculta și cele mai recente podcasturisau vizualiza știri video”,  spune Johan Othelius, CEO și fondator al SQUID.

SQUID App (Njuice AB) este o companie media-tech cu sediul central în Stockholm, Suedia. SQUID este o aplicație de știri cu creștere rapidă care vizează generația milenialilor din Europa și America Latină, lansată în peste 50 de țări. Aplicația a primit recenzii foarte bune în App Store, Google Play Store și Huawei AppGallery și o acoperire foarte pozitivă în mass-media pe toate piețele pe care a fost lansată. SQUID este acum și furnizor de știri pentru Huawei Assistant și Huawei Browser. Cei interesați de noile servicii pot găsi mai multe informații pe www.squidapp.co.

Sursă foto: Dreamstime