Simona Halep a fost nominalizată în ancheta pentru jucătoarea lunii februarie. Simona Halep, locul 2 WTA, a fost nominalizată recent de WTA în ancheta pentru desemnarea jucătoarei lunii februarie.

La 22 februarie, Simona Halep, favorita numărul 1, a câştigat turneul de la Dubai pentru a doua oară în carieră, reuşind să obţină al 20-lea titlu în circuitul WTA. Ea s-a impus, în finală, în faţa sportivei Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA, scor 3-6, 6-3, 7-6 (7/5). Alături de Halep au mai fost nominalizate olandeza Kiki Bertens, care şi-a apărat trofeul câştigat anul trecut la Sankt Petresburg, şi Arina Sabalenka din Belarus, care a cucerit trofeul de la Doha. Fanii pot vota pe site-ul WTA până sâmbătă.

Simona Halep, accidentată

Potrivit lui Țiriac, aceasta ar avea o problemă la piciorul stâng. În plus, acesta a mai spus că pentru a fi pregătită pentru următorul turneu are nevoie de o pauză de aproximativ o lună. În prezent, sportiva deja efectuază un tratament de recuperare pentru accidentare din timpul turneului de la Dubai.

„Simona Halep are o problemă zdravănă acum la piciorul stâng. Trebuie să stea o lună. Cu piciorul acesta ea a câștigat turneul și ați văzut în  ce hal a ajuns să lupte până la sfârșit”, a explicat Ion Țiriac, potrivit Telekom Sport.