Carmen Grebenișan, concurentă în sezonul 3 al Asia Express, a oferit detalii, în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”, despre cum îşi petrece timpul în această perioadă în Bucureşti, dar a vorbit în premieră şi despre noul ei iubit.

Carmen Grebenișan, cea care face echipă cu Alina Ceușan pe Drumul Comorilor, a mărturisit că nu mai este împreună cu persoana cu care era la începutul filmărilor pentru noul sezon din Asia Express. Acum are un nou iubit, iar în această perioadă stă în izolare la domiciliu împreună cu acesta, în Bucureşti.

„Fostul meu prieten, cel cu care eram în timpul filmărilor pentru Asia Express, nu mai există. Ne-am despărțit. Și acum am un nou prieten.

Sunt una dintre persoanele norocoase. Mă bucur că stau în izolare cu el. Acesta este momentul ce ne poate apropia sau ne poate îndepărta. Este un test.

Iubitul meu este, într-un fel, un erou. El lucrează la o farmacie. Este mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a povestit Carmen Grebenişan, la insistenţele lui Dani Oţil, scrie a1.ro.

Ce face vedeta acasă, în izolare?

Concurenta de la Asia Express a explicat pentru telespectatorii Antena 1 şi ce activităţi are acum, în perioada de izolare.

„Demult mi-am dorit să fac exerciții acasă, sport, și niciodată nu m-am apucat. Mereu am avut alte priorități. De trei zile, m-am apucat să fac în fiecare seară exerciții de fitness. Și merge bine de tot”, a declarat Carmen.

Vedeta a vorbit şi despre un moment mai puţin plăcut: cum a început să se îngraşe.

„Eu și Alina suntem și genetic mai slăbuțe. Însă, în momentul în care am băgat ca nebuna mâncare în mine m-am îngrășat instant. Am pus într-o săptămână trei kilograme. Genetica asta nu prezintă nici un beneficiu dacă mănânci ca spartul”, a mai spus Carmen Grebenişan.