Gina Pistol a pățit-o rău de tot. Iubita lui Smiley a tecut prin clipe grele în Filipine și Taiwan, acolo unde au avut loc filmările de la Asia Express.

Gina Pistol s-a îmbolnăvit

Gina Pistol se află acum în autoizolare din cauza COVID-19, dar vedeta s-a îmbolnăvit încă de când a participat la filmările emisiunii Asia Express.

Iubita lui Smiley a suportat cu greu căldurile, vremea capricioasă, orele în șir de filmare și diminețile care începeau în jurul orei 5.00. Gina Pistol a avut și probleme de sănătate din cauza apei de la robinet, unde era cazată.

Apa nu era tocmai limpede, așa că acele impurități i-au afectat ochii. Gina s-a filmat într-o dimineață și a postat imaginile pe unul din conturile ei de socializare. Fanii au fost șocați când au văzut cât de roșii sunt ochii ei, imagine urmată de o altă în care iubita lui Smiley le arăta internauților și cum era de fapt apa de la robinet.

Nici machiajul pentru filmările emisiunii nu-i stătea pe față. Așa că, o dată la 30 de minute era nevoită să se demachieze și să-și pună iar make-up, după cum a dezvăluit chiar ea.