În total, vânzările de albume cu muzica artistei au crescut de 37 de ori de vineri până sâmbătă, în timp ce vânzările de single-uri s-au majorat de 23 de ori.

Între timp, fanii au depus flori şi alte obiecte, inclusiv sticle de votcă, în faţa locuinţei sale din Camden. ‘Amy, ne-ai atins inima şi sufletul. Ne pare atât de rău că s-a terminat’, era scris într-un mesaj. ‘Amy, eşti uimitoare’, nota un alt mesaj.

Până duminică după-amiază sute de persoane se adunaseră în apropierea locuinţei sale de 2,5 milioane de lire. Vecinii spun că artista a locuit acolo numai câteva luni după ce casa a fost renovată.

Poliţia susţine că deocamdată nu se pot preciza cauzele morţii, însă surse citate de Sky News precizează că decesul ar putut fi cauzat de o supradoză suspectă. Investigaţiile privind cicumstanţele morţii continuă.

Winehouse a avut probleme cu alcoolul şi drogurile de-a lungul întregii sale cariere, însă vestea morţii sale a fost un şoc pentru multă lume.

‘Toţi cei care au lucrat cu Amy sunt devastaţi şi şocaţi. Gândurile noastre sunt alături de familia şi prietenii săi’, a declarat un purtător de cuvânt al cântăreţei.

‘Familia noastră a rămas îndurerată de pierderea lui Amy, o fiică, soră, nepoată minunată. Lasă un gol în vieţile noastre. Ne-am adunat pentru a ne-o aminti şi am aprecia dacă am avea parte de intimitate în acest moment teribil’, a transmis şi familia într-un comunicat.
SURSA: Agerpres