Cu peste 12 ani experienta in advertising, pe 2 continente (Europa si America de Sud), in 4 tari, cu 60 premii la festivalurile majore de publicitate din lume: Cannes Lions, Clio, London International Awards, Eurobest, New York Festival, Golden Drum, AdPrint sau ADC Italia, Jorg preia conducerea unuia dintre cele mai mari mari departamente de creatie din Romania.

"Am cautat un lider care sa aduca o perspectiva noua, viziune si inspiratie. Referintele si experienta internationala, dar, in acelasi timp, cunoasterea pietei romanesti ii ofera lui Jorg o perspectiva unica si valoroasa. Este persoana cea mai potrivita sa valorifice potentialul deosebit al departamentului nostru de creatie si sa duca produsul creativ al agentiei la urmatorul nivel", a declarat  Alex Badila – Managing Director, Publicis Romania.

La rândul său, Jorg Riommi s-a declarat  fericit sa inceapa acest nou capitol in Romania, alaturi de Publicis. "O agentie de top, cu un portofoliu extraordinar, mult talent si potential. Sunt nerabdator sa-mi pun abilitatile si energia la treaba, pentru ca din noua mea pozitie sa pot stimula dezvoltarea de idei eficiente, cu impact masiv pentru brand-urile noastre si chiar ecouri internationale. Intentionez sa intensific integrarea elementelor de PR, digital si social media in tot ceea ce facem pentru campanii relevante, contemporane, care sa corespunda celor mai ridicate standarde internationale. Sunt entuziasmat sa ma aflu intr-un loc ce ma inspira si intr-o piata cu extraordinare oportunitati de a face “great marketing”, a spus Jorg Riommi.