Reacţia lui Liviu Dragnea, care i-a spus unui participant la mitingul PSD din Suceava că este ”un nimic”, a fost transformat de actorii Teatrului de Comedie din București într-o adevărată scenă comică realizată ad-hoc în pauza piesei ”Mult zgomot pentru nimic” de William Shakespeare.

”Ne pregătim pentru partea a doua din Mult zgomot pentru…”, a spus actorul Alex Bogdan publicului, în pauza dintre cele două părți ale spectacolului. Din public s-a auzit cineva strigând ”nimic”. Momentul a continuat, spre distrarea celor prezenţi, la fel ca cel în care a fost implicat Dragnea: ”Nimic ești tu! Și vă spun direct… Așteaptă să vezi partea a doua, mincinosule…” a continuat Alex Bogdan.

Actorul a postat ulterior întreg momentul pe contul său de Facebook, însoțit de comentariul ”Îl înțeleg perfect pe Dragnea. Nici mie nu-mi place să fiu întrerupt când sunt pe scenă…”

VEZI VIDEO AICI.

În timpul unui discurs de la Suceava, în care Liviu Dragnea a lansat noi atacuri la adresa președintelui Klaus Iohannis și a partidelor din Opoziție, liderul PSD a vrut să le vorbească participanților și despre programul de guvernare, dar a fost întrerupt de o persoană din public.

Liviu Dragnea: Gândiți-vă… zeci de ani de zile cum nu s-au interesat de satul românesc! Ce am făcut noi?

Participant la miting: Nimic!

Liviu Dragnea: Nimic ești tu, ți-o spun direct! Ai răbdare să-ți spun ce am făcut noi, mincinosule! Am mărit salariile la medici, așa cum n-au fost niciodată în România…