Cristian Tudor Popescu șterge pe jos pur și simplu cu Klaus Iohannis înaintea dezbaterii de astăzi. Gazetarul a catalogat-o în acest context ca fiind o întâlnire mono a domnului Iohannis cu sine.

„Eu nici nu mă gândeam să mai intervin în legătură cu cum e ea numită cu nume de cod ‘dezbatere’, am spus ce-am avut de spus însă, îmi pare rău, domnul Pavel Popescu comite un fault logic strigător la cer. Eu la logică fac urticarie. Cum să compari precedentele întâlniri între cei doi candidați, pentru că asta a făcut dânsul, cu această întâlnire mono a domnului Iohannis cu sine? E un fault logic strigător la cer! N-au nicio legătură. Dânsul spune că e un exemplu de libertate acum că pot să pună gazetarii ce întrebări vor, spre deosebire de precedentele întâlniri între cei doi candidați. E grotesc să vii cu un astfel de argument”, a spus Cristian Tudor Popescu, conform Digi24.

CTP nu s-a oprit aici. „Apoi, eu am fost moderator, în 2004, la întâlnirea Băsescu – Năstase. Domnul Pavel Popescu insinuează, dă impresia prin ce a spus că se negociază întrebările, că negociază jurnaliștii cu staff-urile de campanie. Acest lucru nu s-a întâmplat, eu mai știu și altele cum s-au desfășurat, dar vorbesc de cea în care am fost implicat direct. Nici vorbă de așa ceva. Nu staff-ul PSD sau staff-ul PDL, sau al PD – nu mai știu ce era atunci – negocia întrebările. Pentru că erau doi moderatori, domnul Voicu de la TVR și eu, au fost negocieri între mine și TVR asupra întrebărilor și asta numai pe un număr de întrebări. Au fost întrebări pe care nu le-a știut nimeni, cel puțin trei întrebări pe care le-am pus, pe alea nu le știam decât eu. Ce staff-uri de campanie? Nicio legătură”, a completat gazetarul.