Doliu în cinematografie!

Reprezentantul de presă al regretatului artist a confirmat că protagonist trilogiei „My Mom Is a Character” (Minha Mae é Uma Peça) era internat din data de 13 martie la Hospital Copa Star din Rio de Janeiro, conform informațiilor transmise de efe.com

Din momentul respectiv, Paulo Gustavo a fost intubat la terapie intensivă după ce starea lui de sănătate s-a deteriorat din cauza infecției cu COVID-19.

Medicii au transmis că starea lui este ireversibilă

Potrivit sursei menționate, Gustavo a suferit o embolie pulmonară duminica trecută iar medicii au transmis marți, 4 mai, că starea în care se află este „ireversibilă”. Actorul s-a stins câteva ore mai târziu.

Paulo Gustavo Amaral Monteiro de Barros s-a născut în Rio de Janeiro, în data de 30 octombrie 1978. Cariera sa a început în teatru iar prima piesă în care a jucat a fost „O surto”, unde a interpretat pentru prima oară în travesti personajul care avea să-l facă celebru, „Dońa Hermínia”. Amintim că personajul respectiv era inspirat din propria sa mamă.

De asemenea, acesta şi-a lansat propriul spectacol în anul 2006, monologul „Minha Mae é Uma Peça” (Mama mea este o figură) care a avut un succes uriaş. Până la urmă, Paulo Gustavo a decis să ecranizeze piesa respectivă şi să o adapteze într-o trilogie pentru marele ecran.

Înainte de îndrăgitul personaj, artistul din Brazilia a jucat în telenovele şi programe de umor pentru televiziune, unde a reuşit să obţină propriul program intitulat „220 Volts”. Acest program a fost difuzat de canalul Multishow între 2011 şi 2016. Prima sa apariţie pe marile ecrane a avut loc în 2009, în comedia „Diva”, în regia lui José Alvarenga Junior.

Totodată, marele succes a venit în anul 2013, când a lansat prima parte a renumitei sale trilogii. Mai apoi, aceasta și-a primit alte două continuări care l-au plasat pe Paulo Gustavo printre cei mai populari actori din Brazilia.

Sursa foto: Pixabay