Adevărul despre relația dintre Simona Halep și Dorin Mateiu

Dorin Mateiu, milionarul despre care s-a scris că ar avea o relație cu Simona Halep, a făcut a negat că ar exista o poveste de dragoste între ei.

Simona Halep Dorin Mateiu
Dorin Mateiu, împreună cu Simona Halep. SURSA FOTO: Mediaflux

După un mariaj eșuat cu Toni Iuruc, care a durat aproximativ un an și s-a încheiat în 2022, Halep părea că nu-și mai găsește fericirea în brațele altui bărbat. Recent, însă, fanii sportivei au început să speculeze că aceasta ar avea un nou iubit, după ce Simona Halep a postat pe Instagram mai multe fotografii cu buchete de flori, fără a dezvălui sursa acestora.

Speculațiile s-au intensificat odată cu apariția unor fotografii realizate de paparazzi, în care tenismena este văzută la o terasă alături de Dorin Mateiu, un milionar în vârstă de 57 de ani, cunoscut sub supranumele de „Regele Mezelurilor din Transilvania”. Aceste imagini au stârnit rapid discuții în mediul online, fanii întrebându-se dacă Dorin Mateiu este noul iubit al celebrei jucătoare de tenis.

Sunt doar prieteni

Deși presa a speculat despre o posibilă relație romantică între cei doi, Dorin Mateiu a negat zvonurile, afirmând că el și Simona Halep sunt doar prieteni. De asemenea, omul de afaceri a precizat că el a fost cel care a invitat-o în oraș pe sportivă.

„Ne-am întâlnit de mai multe ori și am considerat că putem discuta despre multe lucruri” „Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva. Eu am invitat-o în oraș. De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a spus Dorin Mateiu pentru prosport.ro.

Discretă cu viața personală

Sportiva din Constanța a fost discretă în privința vieții sale private, evitând să ofere detalii despre relațiile personale. Cu toate acestea, postările ei pe rețelele sociale, care includ fotografii cu flori primite, au stârnit speculații printre fani că sportiva ar putea fi din nou îndrăgostită. Rămâne de văzut dacă Simona Halep va confirma sau va infirma zvonurile despre o nouă relație.

Tenismena provine dintr-o familie de aromâni și a început să joace tenis la vârsta de patru ani. Tatăl ei deține o companie de produse lactate. La 18 ani, Simona a suferit o intervenție chirurgicală de reducere a sânilor, deoarece aceștia îi provocau disconfort în timpul jocului și probleme cu coloana vertebrală.

În ceea ce privește viața sa personală, Simona Halep s-a căsătorit civil pe 15 septembrie 2021, în Constanța, cu Toni Iuruc, un om de afaceri aromân. Cei doi și-au oficializat relația după ce Simona a câștigat turneul de la Wimbledon. Pe 7 septembrie 2022, Toni Iuruc a confirmat că el și Simona Halep vor divorța la un an după căsătoria civilă și cu două luni înaintea slujbei religioase. Căsătoria religioasă și petrecerea de după nuntă, programate pe 13 noiembrie 2022, la Cazinoul Sinaia, au fost anulate. Pe 8 septembrie 2022, Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat amiabil la notar.