Iar decizia este valabilă atât pentru cursele interne, cât și pentru cursele externe. Mai pe înțelesul tuturor, oricine și-a propus să călătorească însoțit de familie, prieteni sau parteneri de afaceri, va plăti mai puțin pentru orice bilet cumpărat până la data de 31 ianuarie 2015. Perioada de călătorie este cuprinsă între 1 și 28 februarie 2015.

Pentru cursele interne, pentru a beneficia de reducere, grupul nu trebuie să aibă mai puțin de trei persoane și mai mult de cinci, prețul pornind de la 89 euro de persoană (Bucureşti şi Baia Mare/Satu Mare), în acest caz.

Pentru cursele externe, grupul trebuie să fie cuprins între minimum patru și maximum zece pasageri.  De această dată, prețul pornește de la 129 euro de persoană. Potrivit datelor companiei, aceste bilete sunt valabile pentru destinații precum Chişinău, Atena, Istanbul, Londra, Moscova, Praga, Roma.

Cu asemenea oferte, care, probabil, se vor mai repeta pe parcursul anului, Tarom speră să prindă din urmă companiile aeriene low-cost. Și nu este o sarcină ușoară, având în vedere rezultatele slabe pe care le-a avut compania, în ultimii ani, în comparație cu cifrele afișate de rivalele ei cu prețuri scăzute.

Te-ar putea interesa și: