Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au constatat, în urmă cu o zi, că un autoturism se afla staţionat neregulamentar pe str. Traian, sectorul 2, blocând cu intenţie calea de rulare a troleibuzelor, timp de 125 de minute.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru atingerea adusă dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic prin blocarea cu intenţie a drumului public, dosar ce urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Şi pe bd. Dacia, sectorul 1, în aceeaşi zi, şoferul unui autoturism marca Ford Focus a blocat intenţionat, timp de 95 de minute, calea de rulare a troleibuzelor.

Şoferului, în vârstă de 41 de ani, i s-a întocmit, de asemenea, dosar de cercetare penală, ce urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Un dosar de cercetare penală a fost întocmit de poliţişti şi pe numele unui şofer de 46 de ani din Bucureşti care a staţionat neregulamentar, timp de 135 de minute, pe str. Traian, sectorul 2, blocând calea de rulare a troleibuzelor.
SURSA: Agerpres