Smiley și Gina Pistol au devenit părinți

Smiley și Gina Pistol au devenit astăzi, 9 martie părinții unei fetițe după ce prezentatoarea de la Antena 1 a născut la o clinică privată din București.

Este demn de menționat că artistul a fost surprins la clinica respectivă intrând cu două buchete de flori. Recent, acesta a postat pe un cont de socializare primul mesaj după fericitul eveniment.

Cea mai bună veste din viața îndrăgitului cuplu

„Dacă ar există litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seară această, fetiță nostra este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @danaoprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)”, a scris Smiley pe pagina sa de Instagram.

Gina Pistol a izbucnit în plâns

Prezentatoarea „Chefi la cuțite” a izbucnit în plâns în cadrul emisiunii de marți seara. Gina Pistol nu și-a putut stăpâni lacrimile în urma unui gest emoționant făcut chiar de unul dintre concurenți. Aceasta a primit un cadou surprinzător pentru fiica ei.

Nicoleta Pop, unul dintre primii concurenți care au venit să-și arate îndemânarea în bucătărie, i-a adus și o mică atenție prezentatoarei de la „Chefi la cuțite”. În urma gestului emoționant, Gina Pistol nu s-a putut abține și a izbucnit în plâns.

„Ți-am adus un mic cadou. Sper să îți placă și să te facă să zâmbești, în primul rând”, i-a spus concurenta.

Concurenta ediției de marți Chefi la cuțite este, de loc, din Brașov și are un atelier de broderie computerizată. Înainte să intre în bucătărie, Nicoleta Pop i-a făcut un cadou inedit prezentatoarei: o bluziță pentru fiica sa, pe care apare o fetiță și mesajul „Simpaticilor, m-ați așteptat mult?”.

„Mulțumesc! Mamă, ce drăguță e! Draga lui mama… „Simpaticilor, m-ați așteptat mult?” Da, mult! Mulțumesc foarte frumos, din suflet! Nici nu mai am cuvinte”, a spus Gina Pistol, în timp ce își ștergea lacrimile din ochi.