Smiley a reușit să-i lase muți de uimire pe toți fanii săi. El a transmis un mesaj emoționant, pe contul său de Instagram. Cuvintele sunt dedicate fetiției lui. Cea mică s-a născut marți. Ea a avut 51 de centimetri și 3,200 kilograme.

Artistul a postat pe contul său de Instagram un mesaj emoționant pentru fetița lui. Smiley a publicat câteva versuri din noua melodie lansată pentru fiica sa. Cuvintele transmise i-au lăsat mască pe fani. Cu siguranță că și Gina Pistol a fost extrem de mișcată de gestul vedetei de la Pro TV.

”Sunt îndrăgostit iremediabil”, a scris Smiley.

Smiley a scris special o piesă pentru fetița lui

La trei zile după ce a devenit tătic pentru prima oară, Smiley a lansat piesa și videoclipul dedicate fetiței sale.

“Până la tine nu credeam/ În dragostea promisă stelei sau în zodiac, / Dar visele te prevesteau/ Și vocile din capul meu îmi repetau / Că o privire va fi de ajuns, / Că tu îmi vei da tot ce n-am avut / Că o să iei tot din ce sunt și o să mă faci mai mult”, sunt câteva dintre versurile compuse de artist special pentru minunea din viața sa.

La o zi de la lansarea melodiei ”Până la tine”, Gina Pistol le-a declarat celor care îi urmăresc contul ce simte în această perioadă. Vedeta a fost impresionată până la lacrimi de gestul pe care l-a făcut tatăl fetiței sale.

Ce a spus artistul înaintea venirii pe lume a micuței

”Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă şi mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic şi că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci.

De aici şi metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere şi o premieră să lucrez direct cu Smiley în relaţia de regizor-actor şi suntem foarte bucuroşi de ce am realizat”, a declarat Dorian, care semnează regia clipului ”Până la tine” alături de Nicu Drăgan, ca editor şi director de imagine

În ziua în care s-a născut fetița, artistul a publicat pe inetrnet și imagini dinaintea nașterii. ”Vă mulţumim pentru felul în care ne-aţi fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, le-a transmis el fanilor.