Cum ar fi sa le dai libertatea de a alege exact ceea ce-si doresc? Acum poti sa le oferi cadoul de a-si face singure cadou cu cardul Compliments® sau Ticket Cadou®.

Si pentru ca dar din dar se face rai, oferirea cardului Compliments® sau a tichetelor cadou vine cu beneficii si pentru tine. Sumele acordate in limita a 150 lei/ salariata sunt deductibile si scutite de taxe si impozite sociale.

Mai mult decat atat, cardul Compliments® are ca avantaj suplimentar si scutirea angajatului de la plata impozitului pe venit de 16%! Cardurile Compliments sunt carduri preplatite emise de Edenred Romania si functioneaza similar cu cardurile bancare, doar ca nu permit retrageri de numerar. Neavand un cont bancar asociat, ele au in plus avantajul de a nu impune beneficiarilor comisioane de administrare de cont sau alte costuri asociate cardurilor bancare.

Oricum ar fi, e win-win! Pe de-o parte le oferi bucuria de a alege, vei fi cel mai apreciat sef si pe de alta parte, esti scutit de niste cheltuieli suplimentare inerente goanei dupa cadou.

Afla mai multe detalii despre avantajele si beneficiile Card Compliments® si Ticket Cadou® si cere o oferta personalizata pentru oricare dintre aceste produse si bucura-te de un 8 Martie perfect!