Simona Halep câștigă procesul inițiat de ANAF! Câți bani trebuie să primească de la fisc?

În ianuarie 2020, ANAF o executa silit pe fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon. Totuși, Simona Halep a contestat decizia la Judecătoria Constanța și a avut câștig de cauză.

În acest context, Agenția Națională de Administrare Fiscală trebuie să îi acorde Simonei Halep aproximativ 180.000 de lei, respectiv 36.000 de euro, după ce reprezentanții ANAF au întârziat cu două zile față de termenul de depunere a apelului, conform wowbiz.ro

Explicația oferită de avocații Simonei Halep

„Reprezentantul convențional al intimatei reclamantei solicită admiterea excepției tardivității declarăii căii de atac a apelului și respingerea apelului, ca tardiv introdus, prin raportare la disp. art. 651 alin. 4 Cod procedură civilă care instituie un termen de apel de 10 zile de la comunicate.În prezentul dosar sentința a fost comunicată apelantelor la data de 26.03.2021, iar termenul se împlinea la data de 06.04.2021, iar apelul a fost depus la data de 08.04.2021,

cu depășirea termenului legal. Solicită obligarea apelantei pârâte la plata cheltuielilor de judecată și depune nota cheltuielilor de judecată”, este scris în întâmpinarea făcută de avocații Simonei Halep, potrivit sursei menționate.

Simona Halep a ieșit din TOP 10 WTA

Anterior, WTA a dat publicității noul top al jucătoarelor de tenis, iar Simona Halep a pierdut teren în fața celorlalte sportive. Mai exact, potrivit ultimelor informații, sportiav a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live, după ce a pierdut cele 190 de puncte câştigate în 2019 la turneul de la Toronto, la care a ajuns în sferturile de finală.

Astfel, în acest moment, Halep ocupă locul 13 WTA şi această poziţie va fi oficializată lunea viitoare. Amintim faptul că, având în vedere noul clasament, jucătoarea română va părăsi, astfel, Top 10 după 373 de săptămâni de prezenă neîntreruptă în primele zece jucătoare ale lumii.

Simona Halep a intrat în Top 10 WTA la 27 ianuarie 2014 şi este pe locul al optulea în ceea ce priveşte longevitatea între primele zece jucătoare, din noiembrie 1975, când a fost dat publicităţii primul clasament WTA.

Sursa foto: Dreamstime