Dacă informațiile sunt adevărate, atunci creditele Lee Enterprises sunt o altă mișcare marca Buffett, care a rămas în istorie cu sfatul dat investitorilor cum că „ar trebui să fie fricoși când alții sunt lacomi și lacomi numai când alții sunt temători.“
Din vânzarea acelor credite, Goldman și-a asumat o pierdere de 13 mil. dolari, conform WSJ. Iar cumpărătorul în această tranzacție, o subsidiară a Berkshire Hathaway, a reușit să curețe lucrurile foarte frumos. Buffett este recunoscut pentru luarea unor decizii surprinzătoare care ies bine în final, de la pariul său din 1964 pe scandalul defăimător American Express până la investiția sa din 1988 într-o Coca-Cola lipsită de vlagă.
Jurații încă deliberează, la insistențele lui Buffett din ultimul an, o lege care vrea suprataxarea celor mai bogați cetățeni americani. Campania lui Buffet a câștigat în cel privește pe Obama, care a făcut așa numita „regulă Buffett“, o piesă de rezistență în campania electorală. 
Buffett a investit chiar el 5 mld. dolari în Goldman Sachs în timpul crizei creditelor din 2008. Și acea mișcare a ieșit bine pentru așa-numitul Oracol din Omaha, de vreme ce Goldman și-a plătit creditul în trei ani și a decis acordarea a 1,6 mld. dolari suplimentar lui Buffett în dividende.