Schimbare de ultim moment la Acces Direct! Antena 1 tocmai a luat decizia. Ce se întâmplă cu emisiunea prezentată de Mirela Vaida?

O decizie luată recent de Antena 1 arată că emisiunea prezentată de Mirela Vaida va începe cu 30 de minute mai devreme. Astfel, „Acces Direct” va începe la ora 16:00, în loc de 16:30, după terminarea show-ului matrimonial, „Mireasa”, prezentat de Simona Gherghe

De asemenea, în ziua de 2 decembrie s-a aflat că Laura Nureldin şi Florin Căruceru vor prezenta Observator 17, de luni până vineri, de la ora 17.00, la Antena 1. Anterior, s-a anunțat și că din luna ianuarie, Mirela Vaida și echipa de la „Acces direct” vin cu o surpriză pentru telespectatori. Totuși, nu au fost oferite mai multe detalii despre ceea ce urmează să se întâmple.

Anunțul făcut anterior de Mirela Vaida

Anterior, Mirela Vaida a lămurit zvonurile conform cărora emisiunea „Acces direct” ar fi fost scoasă din grila Antena 1. Mai exact, aceasta susține că show-ul moderat de ea nu va fi scos din grila Antena 1, ci va fi difuzat pe două posturi.

De menționat este faptul că reacția vedetei vine după ce în presă, au apărut zvonuri conform cărora, din luna ianuarie a lui 2022, emisiunea „Acces direct” nu va mai fi difuzată pe Antena 1, ci pe Antena Stars. Astfel, în contextul în care reprezentații televiziunii nu au venit cu un comunicat oficial referitor la acest subiect, Mirela Vaida a făcut declarații în direct la TV despre aceste schimbări.

Ea a explicat că emisiunea pe care o prezintă va fi prezentată pe două posturi, astfel că volumul de muncă va fi unul mult mai mare. Totodată, ea a precizat că speră că a dat o veste bună telespectatorilor, iar cei care mai au vești sunt invitați să îi transmită și el informațiile.

„Nu e adevărat. «Acces direct» nu se scoate din grila Antenei 1, rămâne pe Antena 1, vor fi niște modificări de program ca orice grilă dinamică, e o emisiune veche de 14 ani, care se va lungi cu o oră și se va emite pe două posturi. Ce să vă zic, o să muncim mai mult, o să fim și pe Antena 1 și pe Antena Stars, dacă dumneavoastră asta credeți că înseamnă că ieșim din grilă poate știți dumneavoastră mai multe și așteptam să aflăm și noi.

Dar noi nu știm decât ceea ce v-am comunicat și dumneavoastră, deci eu cred că am venit cu o veste bună, dar dacă aveți dumneavoastră alte vești să ni le spuneți, noi nu avem altele”, a spus Mirela Vaida la „Acces direct”.