Mai tineti minte scandalul pantalonilor de 54 de milioane de dolari? Pe scurt, un avocat din Washington D.C. a dat in judecata o curatatorie chimica detinuta de un cuplu sud-coreean pentru pierderea pantalonilor si a cerut 67 de milioane de dolari despagubire. Ulterior, a „indulcit” oferta, la 54 de milioane de dolari.

Avocatul nu s-a ales cu banii, a pierdut procesul si a fost chiar scos din schema de personal de la biroul in care lucra. Practic, nu s-a ales cu nimic. Pe de alta parte, nici reclamatii nu au avut de castigat decat publicitate negativa, care nu le-a adus mai multi clienti, ci doar batai de cap.

 

Cei doi emigranti sud-coreeni au anuntat ca inchid mica spalatorie chimica pe care o detineau, intrucat socul emotional la care au fost supusi ii face sa nu mai doreasca sa mai stea in acel loc. Cu banii pe care ii obtin pe vanzare, spera sa deschida o alta curatatorie, in celalta parte a orasului, departe de locul blestemat, care le-a distrus vietile.

 

Cuplul sud-coreean a declarat ca a cheltuit 100.000 de dolari pentru a-si apara cazul, bani proveniti in mare parte din cheta in cadrul comunitatii si donatii de la organizatii de binefacere.

 

Sursa: msnbc