Jurnalistul şi realizatorul Antena 3 Radu Tudor a fost extrem de deranjat la auzul ultimelor declaraţii făcute de celebrul medic Monica Pop!

Ce afirma recent Monica Pop?

Totul a plecat de la criticile medicului oftalmolog la adresa faptului că Români nu îşi testează cetăţenii în masă.

“Probabil, suntem pe primul loc la netestare în masă, deşi e singura metodă de a şti dacă un om e infectat sau nu. Aşa, numărul pacienţilor şi nevaccinaţi şi vaccinaţi creşte zilnic! De ce nu testaţi, aşa cum fac toate ţările?! Bani sunt! Deci?!

Nimeni nu-i întreabă pe Dr. Arafat sau pe Dr. Gheorghiţă de ce, când toate ţările testează în masă??!!”, a scris Monica Pop pe pagina sa de socializare.

Radu Tudor: Dacă aveţi vreo boală infecţioasă, nu vă trataţi la oftalmolog

Radu Tudor a reacţionat la criticile medicului, care este de altfel unul dintre invitaţii cunoscuţi ai postului de televiziune Antena 3.

Jurnalistul scrie, pe pagina sa de Facebook, că Monica Pop îi atacă murdar pe cei de la DSU şi Ministerul Apărării Naţionale, “în cel mai consacrat stil manipulator al momentului”. “Preţuiţi specialiştii, nu manipulatorii”, a mai îndemnat Radu Tudor.

“Persoana asta n-a aflat ca testarea tine de Ministerul Sanatatii. Si ataca murdar pe cei de la DSU si MApN, in cel mai consacrat stil manipulator al momentului.

Daca aveti vreo boala infectioasa, nu va tratati la oftalmolog. Nici la ortoped daca va dor dintii. Pretuiti specialistii, nu manipulatorii”, este mesajul postat de Radu Tudor.

Jurnalistul Antena 3, susţinător al vaccinării împotriva noului coronavirus

Jurnalistul Antena 3 este unul dintre susţinătorii vaccinării şi îi îndeamnă des pe români să meargă să se imunizeze împotriva COVID-19.

După tragedia recentă de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, unde un incendiu puternic a ucis 7 pacienţi COVID pe loc, iar alţii au murit ulterior, în urma rănilor suferite, Radu Tudor a lansat un nou apel la vaccinare. El le-a transmis că doar aşa pot românii să fie siguri că nu vor ajunge internaţi în secţiile de Terapie Intensivă.