Dacă în timpul filmărilor propriu-zise concurenții erau prieteni între ei, se pare că după difuzarea materialelor lucrurile nu mai stau chiar așa. Istoria din primul sezon se repetă. După difuzarea sezonului unu de Asia Express, denumit „Drumului Dragonului” și după toate testimonialele care au apărut la tv, Lora s-a supărat pe colegii săi cu care a plecat în Asia.

De data aceasta, Jojo și-a arătat supărarea față de echipa de producție a emisiunii, într-un mesaj postat pe Facebook. Echipa formată din Morodn și Teleșpan a părăsit emisiunea săptămâna trecută după ce au ajuns pe ultimul loc la cursa pentru „ultima șansă”. Din păcate pentru ei, cu 40 de minute înainte să plece spre aeroport, Morodan și Teleșpan au aflat că vor mai trebui să stea o perioadă în Asia. Paul Ipate, perechea lui Jojo, a acuzat dureri mari de spate în timpul competiției, acesta suferind de hernie de disc. Jojo Și Paul au luat decizia de a se retrage din concurs, pentru binele sănătății lui Ipate. În acest context, Morodan și Teleșpan i-au înlocuit pe cei doi în concurs.

Jojo a arătat pe parcursul jocului o determinare aparte. Colegii săi s-au arătat chiar mirați de voința și curajul nebunesc al actriței. Este posibil ca echipa formată din Jogo și Paul să fi atras antipatia publicului din cauza atitudinii actriței.

Aseară la XNS, Dan Capatos a spus că Jojo şi Paul Ipate refuză să meargă la emisiuni pentru a vorbi despre „Asia Express, pentru că sunt deranjați de ceea ce s-a întâmplat în show-ul de la Antena 1.

Cătălina Grama, alias Jojo, a postat pe Facebook mesajul următor din care se înțelege că actrița este supărată pe producătorii emisiunii și pe felul în care aceasta a fost montată.

„Dragii noştri, mulţumim pentru toată susţinerea voastră în această perioadă. Iubirea , compasiunea, toleranţa şi întelepciunea voastră ne-au mişcat până în adâncul inimii. Voi sunteţi cei minunaţi! Dacă am învăţat ceva din călătoria noastră, acel lucru este că oamenii trebuie să trăiască pentru oameni şi nu altfel.

Paul este bine acum şi nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă am mai fi continuat. Noi chiar am luptat trup şi suflet în fiecare clipă. Fără ascunzişuri, fără a fi mânaţi de altceva decat de bune intenţii şi dorinţa de a ne continua călătoria.

Celor care au ales să îmi trimită zeci de mesaje negative le spun atât: vă înţeleg. Sunt convinsă că nu sunteţi oameni răi. Îmi place să cred că binele face parte din fiecare om care există pe această planetă, chiar dacă lucrurile par altfel uneori. Aparenţele înşală. Un montaj iscusit poate funcţiona perfect în condiţiile în care intri deja în povestea creată. Este o linie fină între real şi ireal atunci când priveşti un reality show, pentru că, în cele din urmă, este un format de televiziune. Aşa că eu vă rog să îl priviţi şi raţional, dacă se poate, şi nu altfel.

Dezamăgirile, aşadar, au fost numeroase şi nu au avut nicio legătură nici cu imunitatea, şi nici cu alte lucruri care implică regulile jocului. Am primit însă un cadou imens de la viaţă, în condiţiile date: prietenia voastră necondiţionată şi revelaţia faptului că eu şi Paul Ipate suntem făcuţi unul pentru altul, la bine şi la greu. Dacă am învăţat ceva după 20 de ani de televiziune, incluzând acest proiect, acela este că nu cifrele (audienţa) contează, oamenii contează. Mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor noştri din cursă, alături de care am trăit această experienţă inefabilă.

O să închei cu un citat care este dedicat celor dintre voi care ştiu să citească printre cadre şi rânduri: Iubirea este, pentru oameni şi zei, cea mai măreaţă divinitate. Vă iubim şi ne înclinăm în faţa voastră, publicul nostru.”

Aseară în emisiunea lui Dan Capatos au fost prezenți CRBL, Oase și Ana Morodan. Toți au susțiunut faptul că montajul emisiunii a fost corect realizat și că reacția lui Jojo nu este deloc una motivată.