S-a aflat câți bani câștiga Gina Pistol la Chefi la Cuțite. Suma este mai mare decât cea pe care o va primi Irina Fodor, înlocuitoarea ei

Cel de-al 9-lea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite” de la Antena 1 a venit cu multe schimbări. Pe de o parte au fost schimbări organizatorice, din cauza pandemiei de coronavirus, pe de o parte au fost schimbări ce au ținut de vedete.

Având în vedere că a trebuit să nască, Gina Pistol nu va mai putea prezenta emisiunea, în locul ei fiind chemată soția lui Răzvan Fodor, Irina Fodor.

Sursele impact.ro au precizat că Gina Pistol primea, pentru fiecare sezon al emisiunii, suma de 15.000 de euro. În total, pentru toate sezoanele de până acum, Gina Pistol a primit 135.000 de euro.

În ceea ce o privește pe Irina Fodor, sursele speculează că suma pe care ar urma să o primească este mai mică decât ce încasată de Gina Pistol. Unul dintre motive ar putea fi că, pentru Irina Fodor, ”Chefi la cuțite” este primul proiect de o asemenea anvergură.

Irina Fodor, bucuroasă să participe la proiect

“Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat!

Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări.

Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele “interne” ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la Cuțite.