„Neatza cu Răzvan și Dani” este o emisiune extrem de cunoscută și de îndrăgită publicului de la noi. Răzvan Simion și Dani Oțil sunt prezenți la Antena 1 de luni până vineri, în fiecare săptămână, iar suma pe care o încasează lunar de la postul de televiziune este deloc de neglijat. „Neatza cu Răzvan și Dani” a debutat în urmă cu 12 ani de zile. Emisiunea este difuzată în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 08:00, la 12:00. De altfel, cei doi nu sunt numai prezentatorii emisiunii ci și doi foarte buni prieteni, care au copilărit împreună. Amândoi sunt din Reșița, potrivit impact.ro.

Ținând cont că matinalul se menține în topul audiențelor, postul de televiziune a decis să-i răsplătească pe măsura muncii depuse. Așa încât, sumele care le intră în buzunar celor noi sunt colosale.

Răzvan Simion și Dani Oțil încasează, fiecare, un onorariu care se ridică la 10.000 de euro, pentru moderarea matinalului de la Antena 1, potrivit sursei citate mai sus.

De asemenea, datorită aprecierii și a notorietății pe care și-au câștigat-o de-a lungul timpului, Răzvan Simion și Dani Oțil sunt foarte căutați și pentru prezentările de evenimente. Răzvan Simion a intrat în industria artistică acum câțiva ani, când, alături de colegul lui, Dani Oțil, a devenit maestru de ceremonii și a prezentat festivaluri muzicale sau concerte. Ultimele date indicau că Răzvan și Dani primesc 1.500 de euro de persoană pentru un eveniment, așadar, 3.000 de euro pentru cuplul de prezentatori.

În ceea ce-l privește pe Dani Oțil, acesta are propria sa afacere. Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” deține propria firmă, ce poartă numele Dani Otil SRL. Compania a înregistrat în 2019 un profit net de 59. 254 de lei, potrivit datelor raportate la Ministerul Finanțelor Publice.