Noul sezon din ”Românii au talent” are un nume pe cinste: #un10perfect. Și dacă ne uităm la audiențe, este limpede că a început cu dreptul. Mai precis, peste 2,6 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit spectacolul, iar în minutul de maximă audiență, cel de la 22,10, peste 3,4 milioane de români se uitau la acest show de divertisment.

Prima seară a fost, așa cum se zice prin televiziune, magică. Cei patru jurați, alături de Smiley și Pavel Bartoș, au fost surprinși de talentul celor care au urcat pe scenă, dar seara a fost definită cel mai bine de Andi Moisescu care i-a spus unei concurente că prestația ei ”A fost ca un vis frumos”.

S-au dat și 2 golden buzz-uri: Gennady Tkachenko-Papizh, imitator de sunete, l-a făcut pe Smiley să spună: ”Ne-a uimit, vine din altă lume”, așa că el și Pavel Bartoș au decis să-l trimită direct în semifinale. Cu o poveste emoționantă de viață, Erno Varga, un tânăr de 31 ani din Oradea care lucrează ca spălător de vase, l-a făcut pe Andi Moisescu să-și ofere primul golden buzz pentru vocea sa.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Patrizio Ratto, Nadia și Cătălin Rădulescu, The Gummi Guru – George Faining, Mihaela Spinache, Hell Riders, Vlad Ciobanu, Horia Bucur, Wes P, Anamaria Bozga, Kiriku Brothers, Silviu Carabă, Kseniya Simonova și Ștefan Nistor.

Pentru specialiști, mai spunem că, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 13.3 puncte de rating și 41.7% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 4.6 puncte de rating și 14.5% share.