Așadar, PAOK Salonik și Plzen au obținut joi calificarea în faza eliminatorie a UEFA Conference League, cu două etape înainte de încheierea meciurilor din faza grupelor.

PAOK, condusă de Răzvan Lucescu, a remizat pe teren propriu. Simultan, cehii de la Plzen a obținut toate trei punctele, la finele etapei a 4-a.

Echipa condusă de Răzvan Lucescu a remizat acasă cu Aberdeen

PAOK a remizat acasă cu Aberdeen, scor 2-2 (1-1). Punctul obținut i-a adus calificarea matematică, fiind la 8 puncte distanță de adversara de joi, care are doar 2 remize, în 4 meciuri.

Scoțienii au deschis scorul la capătul primului sfert de oră, prin Duk, dar oamenii lui Lucescu au egalat peste nici 10 minute, prin Taison.

După pauză, PAOK a preluat conducerea cu golul lui Samatta, din minutul 67, însă peste doar 3 minute, oaspeții au egalat prin McGrath.

Plzen, a doua echipă ce și-a asigurat calificarea, a învins pe teren propriu pe Dinamo Zagreb cu 1-0 (1-0). Astfel, a obținut a patra victorie din tot atâtea posibile și ocupând primul loc în Grupa C.

Singurul gol al meciului cu Zagreb a fost reușit de Chory din lovitură de pedeapsă

Singurul gol al meciului cu Zagreb a fost reușit de Chory din lovitură de pedeapsă, în minutul 35.

Acestea sunt rezultatele meciurilor jucate de la ora 19.45:

  • FC Astana – FC Ballkani 0-0
  • Beșiktaș – Bodo/Glimt 1-2 (Bingol 64 / Moumbagna 38, 49)
  • Cukaricki – Fiorentina 0-1 (Nzola, penalty, 8)
  • Ferencvaros – Genk 1-1 (Pesic 48 / Munoz 62)
  • HJK – Frankfurt 0-1 (Chaibi 31)
  • Legia – Zrinjski 2-0 (Augustyniak 14, Josue, penalty, 30)
  • Nordsjaelland – Trnava 1-0 (Ingvartsen, penalty, 32)
  • PAOK – Aberdeen 2-2 (Taison 23, Samatta 67 / Duk 14, McGrath 70)
  • Plzen – Dinamo Zagreb 1-0 (Chory, penalty, 35)

FC Liverpool a pierdut în faţa echipei franceze Toulouse

Amintim că echipa engleză FC Liverpool a pierdut joi, în deplasare, scor 2-3, în faţa echipei franceze Toulouse, într-un meci din cadrul grupei E a Ligii Europa.

Francezii au condus cu 2-0, apoi Casseres a marcat în propria poartă şi Liverpool s-a apropiat la un gol. Toulouse s-a impus însă cu 3-2 şi este pe locul secund în grupa E, cu 7 puncte. Pe primul loc este Liverpool, cu 9 puncte.

La Praga, Slavia a dispus de AS Roma cu 2-0, după un meci în care elevii lui Mourinho nu s-au ridicat la așteptări. În prima repriză nu au avut nici o ocazie de gol.

La Slavia, Andres Dumitrescu a fost rezervă neutilizată. În clasamentul grupei G conduce Slavia Praga, cu 9 puncte, urmată de AS Roma, tot cu 9 puncte, şi de Servette, cu 4 puncte. Sheriff Tiraspol e pe ultimul loc, cu un singru punct.