Unii chiar au refuzat sa mai lucreze, de teama ca toate hartiile oficiale pe care le-au redactat in aceste zile ar putea sa nu fie valabile, avand in vedere ca poarta insemnele unei institutii desfiintate. si problema va dura mai mult decat s-ar crede. Potrivit legii, pentru achizitionarea materialelor mentionate mai sus trebuie sa se faca cel putin selectie de oferte, daca nu chiar licitatie.

Saracie cu masini de lux

Se pare ca Marian Oprisan, celebrul presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, tine mortis sa iasa in evidenta cu cate o fapta daca nu scandaloasa, atunci cel putin extravaganta. Probabil ca banii cu care Oprisan cumpara intregul tiraj al unor ziare, atunci cand acestea publica materiale incomode, nu au saracit catusi de putin nici bugetul CJ, nici pe cel al presedintelui sau. Dimpotriva, capii judetului Vrancea par sa o duca destul de bine, din moment ce Oprisan este vazut, mai nou, plimbandu-se prin Focsani cu o Toyota ultimul tip, care valoreaza pe piata aproximativ 100.000 de euro.

Striptease si telefonie

Orice lansare se doreste memorabila. Serviciul sau produsul lansat de compania ta trebuie sa rupa neaparat gura targului. A nega aceasta intentie absolut fireasca, de altfel, este curata ipocrizie. Atlas Telecom, care a inaugurat recent la Oradea prima retea locala de telefonie, chiar a reusit sa lase cu gura cascata ziaristii si invitatii prezenti la eveniment. Pe langa clasicul cocktail, cu ce credeti ca au gasit de cuviinta mai-marii Atlas Telecom sa spele retina invitatilor? Cu un prelungit foc de artificii si un spectacol de striptease. Ati citit bine si nici nu e greseala de tipar. Aceasta, probabil, pentru a compensa absenta invitatilor de marca anuntati pentru lansare: ,,Printul Albert de Monaco si Printul Mostenitor al Arabiei Saudite, Presedintele Romaniei, Primul Ministru si alti (!) ministri si oficialitati romane.,, Adevarul este ca un spectacol de striptease bine articulat face cat zece oficialitati. Punct ochit, punct lovit.

Manelistii care conduc tara

Pe plaja de la Jupiter, promotorul spectacolului ,,Patru zile si patru nopti,,, un concert maraton plin de nume grele de manelisti, invita turistii amatori prin intermediul unei
porta-voci sa cumpere bilete. Dupa ce insira numele ,,starurilor,,, omul precizeaza ca pretul unui bilet este de 100.000 de lei si ca poate fi cumparat chiar de la el. Un turist mucalit ii reproseaza ca biletul este prea scump. Promotorul spectacolului sare in apararea manelistilor si ii raspunde prompt: ,,Oamenii astia conduc tara. Numai Sorinel Pustiu ne-a cerut 1.000 de dolari pe spectacol,,.