Bărbatul care s-a aflat cu Margherita de la Clejani în momentul în care s-a produs accidentul a dat detalii șoc. El a spus ce s-a întâmplat cu adevărat.

„Am fost la prietenii noștri comuni, designeri, ca să ne consultăm în legătură cu noua colecție pe care o scoate Margherita! Eu a trebuit să fac niște schițe, am lucrat! Am plecat de acolo, eu i-am zis să nu-și ia mașina că era destul de departe și puteam să luăm un taxi, ei îi era foame și voia să mâncăm. Am rugat-o frumos să nu-și ia mașina și ea a luat mașina. Își făcea buzele în oglindă! Eu sunt copilot, eu nu am permis, nu aveam cum să-i țin de volan! Nu s-a întâmplat absolut nimic, pur și simplu ea a făcut o curbă la dreapta și erau niște mașini parcate mai în afară, pe care ea le-a lovit”, a declarat bărbatul pentru Antena Stars.

Am luat maimuța ei ca să nu aibă probleme

„Poliția a chemat-o vatmanul pentru că imediat după tamponare i s-a rupt axul de la mișină, i s-a desumflat cauciucul și am ajuns pe șina de tramvai, iar tramvaiele nu au mai putut să circule. A venit poliția, a venit o mașină de tractare și au tractat mașina. Poliția i-a cerut permisul, asigurarea și toate actele și au pus-o să facă un etilotest la care a ieșit negativ. Eu puteam să merg cu ea acolo sau puteam să merg acasă am grijă de maimuță. Am avut grijă de maimuță, am luat maimuța ei ca să nu aibă probleme”, a completat el.

(sursa foto: RTV)

Potrivit acestuia, Margherita era foarte supărată și avea maimuța la ea.

„Nu avea niciun comportament ciudat! Nu era supărată pe nimic, ea era super fericită, îi era foame. Nu se comporta suspect deloc! Nu avea nicio problemă! Era foarte, foarte supărată că i s-a stricat mașina, ceea ce este perfect normal. Nu au cum să-i deschidă niciun dosar penal!”, a punctat bărbatul.