Potrivit noilor informații rezultate din ultimele audieri ale lui Gheorghe Dincă, procurorii vor schimba încadrarea juridică a faptei, din lovituri cauzatoare de moarte, în omor calificat.

Timp de 5 luni, Gheorghe Dincă a susținut că Alexandra Măceşanu a murit accidental, după ce a lovit-o cu pumnul în momentul în care a prins-o vorbind la telefon. La ultimele audieri, criminalul, a recunoscut că de fapt a omorât-o intenţionat, în bătaie, într-un acces de furie, după ce adolescenta reuşise să pună mâna pe telefon. De asemenea, Dincă a mărturisit că şi ”prima fată” a avut parte de aceeaşi soartă.

Gheorghe Dincă susține că Luiza Melencu a fost ucisă în bătaie, într-o criză de nervi, pentru că adolescenta insista să fie lăsată să plece. Monstrul de la Caracal povestește că „dorea s-o mai ţină”, deşi Luiza fusese violată în mod repetat, atât de către el, cât şi de către complicele Ştefan Risipiceanu, bărbatul arestat în cursul zilei de miercuri, 27 noiembrie.

Dacă până acum Dincă avea să primească cel mult 15 ani de închisoare, acesta urmează să fie acuzat de procurori pentru omor calificat prin cruzimi, pentru care va primi închisoare pe viaţă.