Rareș Bogdan este de părere că demisia lui Carmen Dan nu rezolvă marea problemă a protestului Diaporei din 10 august și că aceasta trebuie să plătească.

„Carmen Dan trebuie să plătească! Demisia nu rezolvă nimic. Mai este mai puțin de o lună până se face anul de la protestul din 10 august! Atunci, în urma gestionării situației direct de către ministru, cunoscută drept sluga perfectă a lui Liviu Dragnea, bătrâni, copii, femei însărcinate, oameni nevinovați au fost bătuți și gazați de jandarmi. Cei care au condus jandarmii împotriva poporului au fost avansați de Carmen Dan, au fost făcuți șefi mai mari.

Carmen Dan a folosit aceeași rețetă utilizată cu succes de cel care a protejat-o atâta timp: a recompensat slugărnicia. Astfel, i-a fidelizat pe cei care au făcut abuzuri împotriva protestatarilor. Le-a garantat cumva și faptul că vor scăpa de brațul legii? Le-a garantat celor care au pus în scenă manipulările de dinainte, din timpul și de după protest că scapă, deoarece partidul e în tot și în toate? Nu are nimic pe conștiință Carmen Dan? Propaganda odioasă din jurul „cazului jandarmeriței aproape omorâte”, povestea cu tentativa de lovitură de stat, bătaia pe care au primit-o turiști străini, jurnaliști, oameni cu mâinile ridicate deasupra capului trebuie uitate deoarece slujnica perfectă și-a dat demisia?

Pentru ce protestau oamenii? Ce doreau ei în stradă? Pentru ce au recurs la forma supremă de exprimare a unei națiuni libere? Românii au venit de pe toate continentele pentru a-și salva țara din ghearele unui grup infracțional organizat. Au venit să spună că România nu este a PSD, nici a ALDE, ci a copiilor al căror viitor este tot mai incert.

Carmen Dan trebuie să plătească! Și atenție! O mărturisire nu este de ajuns!”, a comentat Rareș Bogdan pe contul său de socializare.