Managementul firmei, lider pe piata italiana de consumabile pentru imprimante, a anuntat, in cadrul editiei din acest an a Salonului International de Franciza RoFrancize, intentia de a-si extinde activitatea pe piata est-europeana si, implicit, in Romania.

Dama Service a ales ca formula de extindere un model special de retea de distributie. Aceasta porneste de la marca sa distinctiva – floarea si tabla de sah – continua cu produsul obtinut prin reconditionare si se completeaza cu disponibilitatea de a reusi a managerilor afacerilor mici si mijlocii – colaboratorii.


Parteneriatul implica, pe de o parte, un nivel investitional initial total cuprins intr-o marja larga, de la 12.500 de euro la 45.000 de euro, in functie de echipamentele necesare si zona de operare. Investitia acopera dotarile necesare (utilaje si echipamente), sesiuni de training, livrare de echipamente, asistenta tehnica etc.


Sistemul de franciza Dama Service, denumit “Redac Point”, permite partenerului sa utilizeze know-how-ul si expertiza acumulate de compania-mama de-a lungul anilor de experienta in domeniu. In plus, acestia vor primi echipamente si masini, special produse si testate pentru a corespunde activitatii de reconditionare, si materia prima. Partenerii Dama Service vor beneficia de asistenta comerciala si de marketing.


Arta afacerii de reconditionare produse este usor de invatat. Sunt necesare o sesiune intensa de training cu perioade de actualizare, echipamente moderne pentru asigurarea procesarii corecte a cartuselor de imprimanta, materie prima certificata de prima calitate si promptitudinea serviciilor oferite la tarife competitive.


Procesul de atragere a clientilor este, de asemenea, usor, mai ales datorita potentialului ridicat al pietei autohtone. Lista clientilor poate cuprinde industriile de productie si de prelucrare, industria serviciilor si afacerile tertiare, birourile publice si private si marile corporatii, agentiile de loterie etc.
Infiintata in urma cu 15 ani, reteaua Dama Service numara astazi aproximativ 300 de operatori.




Pentru o informare detaliata, accesati sectiunea Afaceri Mici – de unde puteti, mai departe, sa transmiteti francizorului candidatura dumneavoastra.