Jurnalistul Răzvan Savaliuc a dezvăluit date despre crimele din Caracal și Gheorghe Dincă. Acesta a declarat la Antena 3 că procurorii ascund informații teribile în acest caz despre casa groazei. Criminalul construise aici o cameră specială de tortură pentru a le chinui pe fete.

Răzvan Savaliuc a vorbit și despre incompetența organelor abilitate în acest caz. După stabilirea locației ce a avut loc între orele 21:00-01:00, Poliția a propus intrarea în casă însă reprezentanții parchetului nu au fost de acord. Procurorul ar fi declarat că trebuie respectată legea și trebuie așteptat până la ora 06:00, pentru că dacă este acolo și intră, riscă să scape în instanță infractorul.

Gheorghe Dincă a recunoscut duminică uciderea celor două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu și a fost pus sub acuzare pentru omor calificat.

El le-a declarat anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu după ce a surprins-o vorbind la telefon cu operatorul 112, după ce inițial a susținut că nu o cunoaște pe fata de 15 ani dispărută miercuri.