Pretinsa obiectivitate a Stirilor Pro TV poate fi pusa la indoiala, daca ar fi sa amintim materialul difuzat in editia din seara zilei de 24 septembrie, referitor la activitatea grupul Vacanta Mare.
In stirea respectiva, telespectatorii erau informati ca membrii grupului vor pregati pentru Pro TV, in aceasta toamna, un numar de 20 de episoade din programul care i-a consacrat. In plus, Mugur Mihaescu (alias plutonierul Garcea) a declarat, cu suficienta unei vedete Pro TV, ca in ciuda unor voci care nu sunt de acord cu umorul lor, cei de la Vacanta Mare vor continua sa apara pe micul ecran. Asta a fost, in mare, stirea „de interes national”.
Ceea ce nu au spus autorii materialului a fost ca, in dimineata aceleiasi zile, la Consiliul National al Audiovizualului a avut loc o intalnire a membrilor consiliului cu reprezentantii conducerii Pro TV in cadrul careia s-a analizat prestatia (jalnica si de prost-gust) a trupei in emisiunea difuzata pe 16 septembrie. In urma acestei intalniri, reprezentantii Pro TV au decis sa suspende emisiunea grupului Vacanta Mare pana la revizuirea programului. E firesc ca Pro TV sa-si protejeze vedetele, dar macar s-o faca cinstit, fara sa manipuleze telespectatorii cu astfel de stiri meschine.