Din această toamnă, emisiunea MasterChef de la Pro TV va avea o echipă nouă de juraţi. Postul din Pache Protopopescu a prezentat cele trei personalităţi diferite, pe care pasiunea pentru gusturile rafinate le-a adus împreună la binecunoscutul show culinar de divertisment.

Chef Joseph Hadad a reușit de-a lungul timpului să se reinventeze atât pe plan personal, cât și pe plan profesional, prin arta culinară. Deține secretele a peste 2000 de rețete sofisticate. Ca un adevărat star al bucătăriei internațioanale, Chef Joseph Hadad a avut oportunitatea să creeze adevărate show-uri culinare pentru personalități internaționale și chiar președinți de state.

”Pun aceeași pasiune în bucătărie, fie că gătesc pentru Bill Clinton sau Madonna, fie pentru un cuplu tânăr care vine la restaurant să se bucure de o cină aniversară. Îmi doresc ca în fiecare zi mâncarea mea să inspire și să aducă un plus. Faptul că fac parte din juriul MasterChef este ca un vis secret care a devenit realitate. Este o onoare pentru mine sa fac parte din juriul acestui show, cred ca la fel ar fi pentru orice Chef.”, a declarat Chef Joseph Hadad.

Chef Silviu Chelaru și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă de când era copil, a crezut întotdeauna în ea, a luptat, a muncit extrem de mult și nimic nu l-a oprit să-și transforme visul în realitate. Și-a încercat rezistența și talentul în show-uri culinare, a lucrat în domeniul gastronomic în țară și a plecat în Anglia, unde a gătit într-un restaurant cu o stea Michelin. Chef Silviu Chelaru a revenit în România, unde a pus bazele unui restaurant cunoscut din Cluj-Napoca, ”primul său copil”.

”Când alți adolescenți își doreau cu ardoare să-și cumpere prima lor mașină scumpă, eu visam să pot avea propriul meu restaurant. Primele mele încercări de gătit au fost având-o pe mama mea drept exemplu. Nu știu cât de mândră era ea atunci de mine, însă știu sigur că acum este extrem de fericită că nu m-a descurajat nicio clipă. De atunci sunt într-o continuă relație cu focul, oalele și tigăile. Acum fac parte din juriul MasterChef, iar acesta este cel mai bun și palpitant lucru care mi se putea întâmpla în acest moment al vieții.”, a declarat Chef Silviu Chelaru.

Cosmin Tudoran este un artist! Dar în același timp este și unul dintre cei mai pasionați experți de vin din România. Fiind jurat în competiții naționale și internaționale de vin și îmbinând această expertiză cu oportunitatea de a mânca în restaurante premiate din toată lumea, Cosmin Tudoran intră în show-ul MasterChef cu o perspectivă complet nouă.

”Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viața dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă. Fiind parte din juriul MasterChef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri și un hedonist al mâncării… și încep să am piele de găină.”, a declarat Cosmin Tudoran.