După cum a declarat subcomisarul Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, accidentul a avut loc duminică seară, în apropierea municipiului Arad, victimă a accidentului fiind un tânăr în vârstă de 28 de ani. Aflat la volanul unui autoturism, cu care se deplasa dinspre Arad spre Timişoara, acesta a ajuns cu maşina într-un şanţ de pe marginea carosabilului, unde se aflau câteva utilaje grele folosite la construcţia autostrăzii.
În urma accidentului, tânărul a rămas prins între fiarele contorsionate ale autoturismului său, echipajul de descarcerare al pompierilor militari având nevoie de aproximativ 30 de minute pentru a-l salva.

Aflat în stare gravă, tânărul a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru a primi îngrijiri medicale.

Circulaţia în zona accidentului nu a fost întreruptă, însă poliţiştii rutieri arădeni au instituit o restricţie de viteză până când şi-au încheiat cercetările la faţa locului.

Tronsonul de autostradă Arad – Timişoara, împreună cu centura de ocolire cu regim de autostradă a municipiului Arad, au fost inaugurate sâmbătă de premierul Emil Boc. Cu această ocazie, şeful executivului şi-a exprimat convingerea că numărul accidentelor rutiere în această zonă se va diminua considerabil, drumul naţional DN 69 Arad – Timişoara fiind o arteră unde, de-a lungul vremii, au fost consemnate numeroase accidente rutiere.
SURSA: Agerpres