Facem urmatoarea precizare: informatia potrivit careia magazinul Gima nu accepta la plata tichete este intr-adevar eronata. Greseala a aparut in tabelul atasat articolului mentionat mai sus. In privinta platii prin intermediul cardurilor, articolul precizeaza foarte clar faptul ca Gima este unul dintre magazinele care accepta de mai multa vreme la plata carduri de debit sau de credit.

2. In urma aparitiei articolului ,,Actiunile Petrom au erupt in Bursa,,, aparut in Revista Capital numarul 26 din 26 iunie 2003, ING Romania a trimis urmatoarele precizari:
,,Nici o entitate apartinand Grupului ING nu a cumparat actiuni Petrom in nume propriu pe perioada mentionata in articol. ING Securities a executat tranzactii de cumparare si vanzare de actiuni Petrom in numele si la solicitarea clientilor, conform reglementarilor legale in vigoare. ING Bank NV Sucursala Londra face parte din consortiul desemnat pentru serviciile de consultanta aferente privatizarii Petrom, clauzele contractului fiind respectate conform legii.
In concordanta cu politica generala a Grupului ING, ING Romania a adoptat si implementat o serie de politici si reglementari interne cu privire la circulatia informatiei, constand in ,,bariere informationale,,, care impiedica transmiterea de informatii confidentiale intre departamentele care administreaza acest gen de informatii si cele care nu au acces la ele. Ca urmare, brokerii ING Securities nu au acces la informatii confidentiale, recomandarile facute clientilor bazandu-se doar pe informatii publice,,.

Laszlo Pastor, Marghita: ,,In urma cu trei-patru ani am citit intr-un Capital despre Caritasul Alb si Caritasul Galben din Bucuresti. Se scria despre activitatea lor, cum ca ar avea angajate asistente care merg la domiciliu, cu masina firmei, pentru efectuarea unor pansamente, administreaza injectii, pregatesc medicatia pacientilor. Din cauza restructurarii din spitale, multe asistente din Marghita isi vor pierde locul de munca. Am incercat sa caut o adresa pentru Caritasul Alb si Caritasul Galben, dar nu am gasit. Mai exista acestea in Romania?
Cum s-ar putea finanta salariul asistentelor?,,
Am incercat sa dam de urma organizatiilor de care ati amintit. Nu le-am putut identifica nici in Capital, nici in alte baze de date. Sfatul nostru este sa va adresati organizatiei Caritas Catolica din Oradea, la telefonul 0259/416.863.