În ultimele zile, el a avut și o intervenție în cazul Kyrie Irving, vedeta NBA care a refuzat să se vaccineze și a fost eliminat din Brooklyn Nets.

„Spuneți-i lui Kyrie să ia și el o parte din durerile astea în piept și să vadă cum e”, a comentat atunci Flanagan.

La începutul acestei luni, Flanagan a postat un mesaj pe Twitter, în care spunea că a fost testat pozitiv cu Covid-19. „Acest COVID nu este o glumă. Nu doresc asta nimănui”, scria Flanagan.

Din păcate, această pandemie a luat viața unui interpret extrem de talentat. Ne va fi foarte dor de Ricarlo”, a declarat agentul său pentru Variety.

S-a lansat cu ”Man Law”, un spectacol de comedie

Flanagan s-a lansat cu spectacolul de comedie „Man Law”, în 2013. El a continuat să concureze la „Last Comic Standing”, concurs de talente de la NBC, devenind semifinalist. A avut și câteva roluri în serialul Disney Plus „Walk the Prank”, dar și în filmele „The Mick”, „The Carmichael Show”, „Insecure”, „Room 104”. Cea mai memorabilă interpretare a sa a fost cea din serialul de televiziune „Shameless”.

Pe lângă stand-up și actorie, Flanagan a fost pasionat și de muzică. A fost un rapper apreciat, al cărui nume de scenă era Father Flanagan. Cu doar câteva zile înainte de a anunța că este bolnav, spunea că pregătește un nou album.