Orange Romania si Research In Motion (RIM) anunta lansarea smartphone-ului BlackBerry Curve 8320 cu suport Wi-Fi in Romania. BlackBerry Curve 8320 devine astfel cel mai nou produs din portofoliul de smartphone-uri BlackBerry oferit de Orange clientilor sai din Romania.

Modelul BlackBerry Curve 8320, prin design-ul sau elegant si combinatia de caracteristici, este solutia ideala atat pentru cei care doresc sa pastreze permanent legatura cu prietenii si familia, cat si pentru cei care petrec o zi incarcata la locul de munca. Disponibil intr-o versiune eleganta de culoare argintie, acesta este cel mai mic si mai usor telefon RIM cu design integral QWERTY. Aparatul are o camera foto de doi megapixeli, un player pentru muzica si fisiere video, o mufa jack stereo de 3,5 mm pentru casti si un slot pentru carduri microSD pentru spatiu de stocare suplimentar. Orange Romania va oferi si un card microSD de 1GB pentru fiecare smarphone BlackBerry Curve 8320.

Cu posibilitatea de a se conecta prin intermediul unei retele celulare (EDGE/GPRS/GSM), modelul BlackBerry Curve 8320 include, de asemenea, cele mai populare functii disponibile pe terminalele BlackBerry, precum push-email, telefon, browser web, mesaje text, mesaje multimedia, mesagerie instant (IM), organizator si multe altele. Prin dispozitivul Wi-Fi incorporat,  BlackBerry Curve 8320 ofera acces la o arie de acoperire mai larga prin retelele Wi-Fi, cu posibilitatea de a comuta, in mod imperceptibil, intre retelele Wi-Fi si GSM.

Noul BlackBerry Curve 8320 de la Orange este disponibil in magazinele Orange din toata tara.

Data: 22 ianuarie 2008

Sursa: Orange