Război total între PNL și PSD. Social democrații s-au săturat să stea departe de Palatul Victoria după doar câteva luni și au decis să iasă la atac.

Olguța Vasilescu e șocată

Ex ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, lansează citici dure la adresa liberalilor. Aceasta acuză că prin atacarea la CCR a Legii Trianonului, s-a comis o gravă greșeală, de neiertat.

„Cam atat despre patriotii de carton! Acum o luna acuza PSD ca vinde Ardealul, fiindca unul de-al lui plimbase Covidul prin parlament si nu se mai intrunise acesta sa respinga, in prima camera, o mizerie sovina, iar azi anunta ca a atacat la Curtea Constitutionala Legea Trianonului, fix tratatul care ne-a adus Transilvania inapoi la tara mama”, a scris pe pagina sa de Facebook Lia Olguţa Vasilescu.

Dar asta nu e tot. Deputata spune că Guvernul nu a venit nici până în prezent cu un program clar de relansare economică. „Bine, Câţule! Pentru cât guvernezi tu de prost, tot PSD e de vina! Si „guvernele socialiste”… Adica cele dinainte de ’89! Minunatul vostru program de relansare economica mai apare? Ca au trecut 84 de zile de cand il tot lansati si a trecut si mama pandemiei…Daca situatia nu ar fi tragica, am muri de ras cu astia!”, a competat Olguţa Vasilescu.