Soțul Liei Olguța Vasilescu se află în mijlocul unui scandal monstru. Claudiu Manda a fost prezent  sâmbătă la un chef organizat în apropiere de Segarcea. Petrecerea la care au participat zeci de oameni a fost organizată cu ocazia zilei de naştere a lui Ionuţ Octavian Barbu, primarul localităţii Cerat din Dolj. În timp ce Claudiu Manda petrecea în plină stare de alertă, Lia Olguţa Vasilescu îl ataca pe premierul Ludovic Orban pentru că a încălcat normele privind fumatul în interiorul clădirilor şi purtarea măştii de protecţie.

„Autoturismul Mercedes negru parcat lânga poartă aparţine domnului Claudiu Manda”, potrivit paginii Craiova, Cetatea Banilor.

 

„Ai distribuit poza cu Orban? Ha sa vedem cat de echidistant esti!

Nesimtitii zilei par a fi de la pesedeu. Am fost dur. Ramane asa.

Domnu’ Manda Claudiu (sotu’ roscatei Olguta, membri de vaza ai PSD, cei care faceau scandal ca fumeaza Orban) s-a prezentat la petrecerea cu mult mai mult de opt invitati a domnul Octavian Barbu, primar al localitatii Cerat.

Frumosul eveniment a avut loc ieri la Fazanaria de langa Segarcea, ocazie cu care le si uram: sa traiasca mirii, casa de piatra, la multi ani, sa va traiasca sotia, sa vi se desfiinteze pesedeul sau ce mai vreti voi.
Informatia si pozele sunt de la Fb Cetatea Banilor si rog Onor. Ministerul Afacerilor Interne, Romania sa le verifice, si sa treaca la amenzi.

Iar pe cinstitii oameni echidistanti de pe Facebook ii rog sa le distribuie si sa ii faca de ras.

Daca pe Orban l-am facut pilaf – si merita – cred ca merita si astia.

Ps: am si pozele fara numere cenzurate, da’ GDPR si toate cele”, a scris jurnalistul Silviu Iliuţă.