Noul Director general interimar al TVR s-a făcut de râs la audierile din Parlament! Săseanu lucrează în presă din 1995, debutând la un post de radio din Craiova, ”foarte ascultat la vremea respectivă”.

La TVR Craiova lucrează din 2001, este redactor, iar cea mai mare realizare consideră că este emisiunea de sănătate pe care o realizează de 7 ani. Liberalii din Dolj o prezintă ca pe o mare luptătoare împotriva PSD.

Noul Director general interimar al TVR s-a făcut de râs. Ironii la audieri

Ramona Săseanu Moroşanu a fost numită director general interimar al Societăţii Române de Televiziune, după ce a picat concursul pentru funcţia de director al studioului teritorial Craiova şi pe cel pentru funcţia de coordonator cu atribuţii de producător executiv de ştiri, sport şi programe pentru acelaşi studio.

În 2012 Ramona Săseanu a picat concursul pentru funcţia de director al studioului teritorial Craiova cu o notă finală, medie între nota proiectului managerial şi cea a interviului de 7,1.

În 2013 a încercat, fără rezultat, să obţină funcţia de coordonator cu atribuţii de producător executiv de ştiri, sport şi programe la studioul din Craiova, deşi spune că până atunci a realizat emisiuni pe teme medicale.

Din imaginile publicate de g4media.ro, se observă cum Ramona Săseanu face confuzie şi numeşte municipiile reşedinţă de judeţ, în mod eronat „municipii de judeţ”.

De asemenea, aceasta nu cunoaşte nici reguli elementare de campanie electorală.

Ramona Săseanu: Avem o mare problemă, în orașele mari, muncipii de județ, așa cum știți acoperim șapte județe.

Membru al comisiei: Iertați-mă, nu cunosc, ce înseamnă, municipii de județ?

Ramona Săseanu: Așa se numea.

Alt membru al comisiei: Municipii reședință de județ.

Emisiunea cu ”Vrăjitoarea Elena”

După ce şi-a încercat norocul cu aceste două concursuri, Ramona Săseanu i-a luat interviu pentru TVR unei ghicitoare care dezlega cununii şi descânta de deochi în vârtelniţă.

Interviul, lung de 12 minute, o are ca protagonistă pe ”Vrăjitoarea Elena”, o ghicitoare care doar câteva luni mai târziu era vizată de un dosar penal pentru șantaj și înșelăciune, potrivit presei locale.

Ea este judecată acum de instanțele din Ploiești.

În timpul interviului, jurnalista Ramona Săseanu îi pune ghicitoarei întrebări legate de ”consumul fantastic de energie” din timpul descântecelor, despre ”harul” pe care îl are sau despre mulțumirile primite de ghicitoare de la clienți.

Mai mult, jurnalista o întreabă pe așa-zisa vrăjitoare dacă aduce ”noutăți” în ocupația ei sau toate meșteșugurile sunt moștenite.

Ramona Săseanu este susținută de deputatul PNL de Dolj Nicolae Giugea.

Plenul reunit al Parlamentului i-a demis, marți, pe Doina Gradea de la conducerea TVR și pe Georgică Severin de la conducerea Radiolui public și urmează numirea unor interimari.

PNL o susține la televiziune pe Ramona Săseanu, prezentatoare la TVR Craiova, iar USR PLUS l-a propus pe fostul jurnalist BBC Liviu Popescu la conducerea radioului.

Sursa foto: Youtube.