Dragostea la prima vedere pentru Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, aflat într-o vizită în Delta Dunării, la pensiunea prietenului său, Andu Stamate, se pare că a dat peste dragostea vieții sale. Irinel a cunoscut-o aici pe Ani, o femeie de afaceri din București, cu doar câteva zile în urmă și, potrivit afaceristului, i-a atras atenția de când a văzut-o.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa.

Mi-a atras atenția, încă, de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Amintim că, ultima poveste de iubire a afaceristului a fost cu o tinerică pe nume Oana Cojocaru, alături de care a format un cuplu vreme de trei ani. Cei doi au locuit împreună o bună perioadă de timp în vila din Izvorani.

Se pare că vremea, locația, dar mai ales compania îi priește de minune lui Irinel Columbeanu. După dezvăluirile privind noua sa dragoste, afaceristul a postat imagini de la pensiunea respectivă din satul Periprava, din Tulcea.

Chiar dacă Irinel Columbeanu și-a pierdut averea din cauza unor investiții neinspirate și regretă unele decizii pe care le-a luat, se pare că rămâne optimist, cel puțin în dragoste.

Vrea s-o vadă pe Irinuca neapărat

Recent însă, Irinel Columbeanu și-a serbat ziua de naștere și a mărturisit că are o mare dorință, anume să-și vadă din nou fiica, pe Irinuca, pe care nu a văzut de ani buni. Afaceristul ar urma să părăsească România în luna iunie, cu destinația Malibu, acolo unde s-a stabilit Monica Gabor cu fiica lor, și noul ei soț Mr. Pink.

„Eu am vrut să merg în America în iarna asta, dar s-au întâmplat niște lucruri. Au fost niște greve, la aeroporturi și văzând situația nu am mai avut curaj să plec. Eu ziceam că sunt niște probleme cu birocrația legate de venirea ei aici. Dar eu voi merge în luna iunie la ea.

Am corespondat recent cu ea și mi-a spus că o perioadă recomandată ar fi în weekend-ul din preajma lui 13 iunie. Atunci ea va intra în vacanță. Apoi mă voi întoarce acasă pe data de 30 iunie.

Voi sta ceva timp acolo, să petrec timp cu Irinuca. Am informat-o și pe Monica despre această intenție de-a mea. Mi-a spus că nu este nicio problemă, doar să mă înțeleg cu Irina asupra perioadei. Dar acest lucru tocmai l-am făcut’, a declarat el.