Irinel Columbeanu pleacă din România

Pe 27 mai, Irinel Columbeanu și-a sărbătorit ziua de naștere, iar afaceristul a făcut o petrecere restrânsă, într-un restaurant, unde a avut alături 30 de prieteni. Chiar dacă a fost invitată și așteptată, Irinuca nu a ajuns la ziua tatălui său spre dezamăgirea Irinel Columbeanu, care nu a mai văzut-o de nu mai puțin de cinci ani.

Columbeanu a decis că nu mai poate suporta dorul de fiica sa și a decis să plece în SUA, la fiica sa, unde va rămâne o perioadă de timp.

Afaceristul ar urma să părăsească România în luna iunie, cu destinația Malibu, acolo unde s-a stabilit Monica Gabor cu fiica lor, și noul ei soț Mr. Pink.

„Eu am vrut să merg în America în iarna asta, dar s-au întâmplat niște lucruri. Au fost niște greve, la aeroporturi și văzând situația nu am mai avut curaj să plec. Eu ziceam că sunt niște probleme cu birocrația legate de venirea ei aici. Dar eu voi merge în luna iunie la ea.

Am corespondat recent cu ea și mi-a spus că o perioadă recomandată ar fi în weekend-ul din preajma lui 13 iunie. Atunci ea va intra în vacanță. Apoi mă voi întoarce acasă pe data de 30 iunie.

Voi sta ceva timp acolo, să petrec timp cu Irinuca. Am informat-o și pe Monica despre această intenție de-a mea. Mi-a spus că nu este nicio problemă, doar să mă înțeleg cu Irina asupra perioadei. Dar acest lucru tocmai l-am făcut’, a declarat în exclusivitate Irinel Columbeanu pentru FANATIK.

America e „acasă” pentru Irinuca

Irinel Columbeanu recunoaște că, deși distanța dintre el și fiica lui este foarte greu de suportat, nu ar vrea ca Irinuca să se stabilească în România. Afaceristul s-a împăcat cu gândul că America este locul pe care fata lui îl consideră „acasă”.

„În momentul de față cel mai mult îmi doresc să ajung la Irina, în Malibu, acolo unde stă ea. Pentru mine nu are relevanță că e Malibu, dar are o enormă relevanță că e Irina acolo.

Nu aș sfătui-o pe Irina să se mute în România. Ea stă foarte bine acolo unde stă. În primul rând din cauza climei, care este foarte diferită aici față de cea din California. Este frumos acolo”, a mai spus Irinel Columbeanu pentru FANATIK.

Columbeanu vrea să vorbească cu „Mr. Pink”

Irinel Columbeanu are planuri mari pentru fata lui, pe care o consideră foarte înzestrată din punct de vedere creativ, așa că i-a propus să scrie un volum în limba chineză. Columbeanu a declarat că este dispus să discute chiar și cu noul soț al Monicăi, Mr. Pink, pentru a o ajuta pe adolescentă cu scrierea textului în limba chineză.

„Eu i-am propus Irinei, așa, ca o chestie puțin mai exotică, să scrie ea un volum. Eu consider că are talent artistic. I-am propus să îl scrie în limba chineză.

I-am făcut rost și de un traducător, în acest sens. Acum, dacă mă voi duce în iunie, poate voi avea ocazia să reiau subiectul cu ea.

Sau poate chiar să vorbesc cu Mr. Pink, să se implice în acest proiect. Lucrul acesta s-ar putea să fie un adevărat succes, atât pentru ea, cât și pentru cei care ar investi alături de ea. Așa cum este tatăl ei vitreg, Mr. Pink”, a mai adăugat Irinel Columbeanu, pentru aceeași publicație.