Cei de la Kanal D au încercat să acopere nemulțumirile lui Alin Andronic care le-a cerut explicații încă din timpul filmărilor. Pentru că a fost ignorat, Războinicul a ales să nu le mai acorde niciun interviu și să intre marți seară live pe facebook, unde a explicat susținătorilor săi ce s-a întâmplat de fapt. Acesta a ținut să precizeze că nu dorește să meargă la emisiunea Fan Arena de la Kanal D pentru că este convins că atunci când va dori să spună adevărul vor da publicitate și-l vor acoperi din nou.

Vizibil emoționat și extrem de trist, sportivul a povestit că sistemul a fost unul nedrept și că organizatorii turci au venit la el după primul joc și i-au spus că într-adevăr nu are nicio șansă în fața lui Beatrice fiindcă timpii pe care ar trebui să-i scoată sunt practic imposibil de atins.

Cu toate acestea, el a decis să continue lupta în speranța că cineva va face dreptate în cele din urmă. Acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult, cei de la Kanal D au decis să taie la montaj reacțiile lui Alin și ale celorlalți care strigau de pe margine că nu este corect ceea ce se întâmplă. Singura care nu a comentat a fost Beatrice, care a dat dovadă de o lipsă de fair play inimaginabilă. 

La Exatlon SUA situația a fost similară, dar diferențele de timp între feminin și masculin au fost mult mai mici. La final a câștigat tot o fată, dar ea a decis să împartă banii pentru că a considerat că sistemul a fost inechitabil. La Exatlon România lucrurile s-au desfășurat dezamăgitor, iar modul în care cei de la Kanal D au gestionat situația a fost unul probabil unic în istoria televiziunii. O nedreptate transmisă la televizor, semnalizată de publicul fidel postului, ignorată total de reprezentanții canalului de televiziune este ceva ce nimeni nu poate înțelege.

În discuția de aproape două ore cu fanii, Alin a povestit că este foarte trist, că nu poate dormi sau mânca din cauza nedreptății care i-a fost făcută, dar că mulțumește tuturor pentru susținere. Peste 120.000 de oameni l-au urmărit pe facebook și instagram și i-au trimis mesaje de încurajare.

Printre altele, Războinicul a vorbit frumos despre toți colegii săi, subliniind faptul că în afara show-ului tv Giani este un om foarte bun. El a menționat că ține legătura atât cu Războinicii, cât și cu Faimoșii  și că nu este certat nici cu Betty. A mai spus, însă, că a vorbit foarte puțin cu ea după finală și că se aștepta ca aceasta să vină spre el, ceea ce nu s-a întâmplat.

 

Alin Andronic are 30 de ani și locuiește de 6 ani în Germania, unde profesează ca model și urmează cursurile facultății de Economie și Administrarea Afacerilor. Este originar din Recaș, județul Timiș, iar la Exatlon s-a înscris după ce mama sa i-a povestit despre concurs. Pe parcursul competiției a fost cel care a ținut echipa unită și care a câștigat cei mai mulți susținători.

Finalul nedrept și dezamăgitor a revoltat sute de mii de români care au luat cu asalt paginile de facebook și site-urile din trustul Kanal D. Până la această oră, oficialii turci nu au oferit nicio explicație și încearcă să prezinte situația din altă perspectivă pentru ca produsul lor de lux să nu aibă de suferit din punct de vedere al încasărilor viitoare din publicitate. 

Contactați de Capital, reprezentanții Kanal D nu au dorit să ne ofere niciun răspuns.

 

Te-ar putea interesa și: