Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a făcut o serie de declarații incredibile, la Antena 3, cu privire la trecutul lui Gheorghe Dincă.

„Noi n-avem nicio veste cu privire la evidențierea unui alt ADN, pentru că situația ar fi mult mai complicată. Acest Dincă, din punctul meu de vedere, e un veteran în ceea ce însemnă răpiri, violuri și un veteran nu lucrează singur. Are o branșă. Trebuie să fii ajutat, sprijinit, are tovarăși de escrocherii și nemernicii”, a spus Tonel Pop.

În plus, avocatul solicită ministrului Sorina Pintea trimiterea de urgență a Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii la INML pentru a face cercetări.

„Pe noi nu ne mulțumește această poziție a INML în care începe să dea comunicate, dar care nu apar și atunci când apar ne explică ce nu pot face. Cerem o anchetă a ministerului Sănătății, a Corpului de Control, noi credem că trebuie o anchetă la nivelul INML, să vedem dacă cei de acolo au făcut ceea ce trebuie. Pun la îndoială nu neapărat rezultatul în sine, ci lentoarea şi modul în care nu se operează sau se aruncă anumite rezultate pe piaţă”, a mai declarat avocatul Tonel Pop.