Negocieri intense au loc în PSD, înaintea şedinţei de vineri în care contestatarii lui Liviu Dragnea vor forţa demisia aceastuia. Susţinătorii liderului PSD spun însă că nu sunt mai mult de 20 de filiale care vor cere demisia şefului lor. 
În tot acest război, apar şi surprize: Lia Olguţa Vasilescu a anunţat că îl susţine pe vicepremierul Paul Stănescu care îi este amic şi că nu ar vota vreodată împotriva acestuia. Pe de altă parte, deputatul PSD de Botoșani Răzvan Rotaru a declarat, la Digi24, că organizația PSD Botoșani nu îl susține pe Liviu Dragnea, în ciuda informațiilor apărute în presă, și că decizia de susținere a liderului social-democrat a fost luată, în nume propriu, de președinta organizatiei, fără a se consulta cu colegii ei. Și organizațiile PSD din Maramureș se reunesc, astăzi, la București, pentru a luat o decizie privind susținerea lui Liviu Dragnea sau a scrisorii prin care i se cere demisia.
Președintele PSD Călărași, Ciprian Pandea, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, a ezitat să spună dacă organizația pe care o conduce îl susține sau nu pe Liviu Dragnea, menționând că a avut o discuție seara trecută cu președintele PSD în care și-a exprimat punctul de vedere.
„Noi sustinem PSD, e mai putin important cine e la presedintie. Important e sa mearga mai dep indiferent de numele presedintelui. Cred ca la CEx de maine se va gasi o solutie buna pentru cei care au semnat cat si pentru ceilalti. Aseara am avut discutie telefonica cu primarii pe care ii are organizatia judeteana, am avut o consultare, nu am putut vea o sedinta a comitetului executiv județean, nu aș vrea să fie nici la foc automat, sa o inteleaga. Concluzia e ca aveam nevoie de unitate. Vorbesc cu toată lumea, inclusiv cu președintele am vorbit aseară, i-am zis punctul meu de vedere, a înțeles”, a declarat Ciprian Pandea.

 


Te-ar putea interesa și: