Mirela Vaida are, din fericire, motive să răsufle uşurată!

Veste bună pentru Mirela Vaida! Femeia care a agresat-o în mod repetat a fost internată la Psihiatrie

Iubita vedetă TV tocmai a aflat informaţia de ultimă oră cu privire la Antoanela Grigoraș, femeia care a atacat-o în direct în platoul de la Acces Direct, iar ulterior i-a vandalizat maşina.

Deşi iniţial judecătorii o condamnaseră pe femeie la închisoare cu suspendare, permiţându-i astfel să rămână în libertate, ei şi-au schimbat acum decizia.

Magistraţii au decis, săptămâna aceasta, ca agresoarea să fie internată în Spitalul de Psihiatrie și pentru măsuri de siguranță Pădureni-Grajduri. Totul s-a întâmplat după ce procurorii ceruseră a Antoanela Grigoraș să fie trimisă după gratii, fiindcă a recidivat, relatează SpyNews.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București.

Dispune internarea medicală provizorie nevoluntară a suspectei GRIGORAŞ ANTOANELA-JAQUELINE într-o unitate specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la o ameliorare care să înlăture starea de pericol ce a determinat luarea măsurii”, se arată în decizia luată de către judecători pe data de 21 noiembrie 2022.

Decizie ciudată luată de procurori în cazul agresiunii din platoul emisiunii Acces Direct

Reamintim că, în cazul tentativei de omor, procurorii au clasat dosarul, justificând că Antoanela Grigoraș nu ar fi vrut să-i facă rău Mirelei Vaida atunci când a aruncat spre ea cu o bucată de bordură ce cântărea câteva kilograme.

Vedeta Antena 1 a contestat însă decizia, iar judecătorii au dispus ca ancheta să fie reluată.

„Admite plângerea formulată Vaida Elena Mirela, împotriva Ordonanței de clasare nr. 1521/P/2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul București, conformată prin ordonanța nr. 147/II-2/2021 a prim procurorului parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Desființează soluția atacată și trimite cauza la procuror pentru a completa urmărirea penală. În temeiul disp. art. 275 al. 3 din C.pr.p., cheltuielile judiciare avansate de către stat, rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, stabileau judecătorii în urmă cu un an de zile.

În tot acest timp însă, agresoarea a fost trimisă în judecată și condamnată la un an şi zece zile de închisoare cu suspendare pentru că a ciobit podeaua din platoul emisiunii Acces Direct atunci când a aruncat bordura respectivă.