Mircea Badea, cârcotaș cu Simona Halep

Mircea Badea, cârcotaș cu Simona Halep! Prezentatorul TV și-a exprimat părerea despre decizia ei de a-și vinde vila de pe Lacul Snagov. Vă reamintim că ea s-a mutat recent în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

Când a aflat că proprietatea ei costă 4,2 milioane de euro a rămas șocat. El nu înțelege de ce și-ar cumpăra o proprietate în comuna Snagov, județul Ilfov. Mircea Badea are „un milion de motive” pentru care ar alege să locuiască în Dubai, însă nu ar cheltui bani ca să-și facă casă în România.

L-a dat exemplu pe jucătorul de tenis Novak Djokovic, numărul 1 la nivel mondial, care are o avere impresionantă. Cu câțiva ani în urmă, și-a construit o vilă de lux în Marbella, Spania. Și-a investit banii într-o zonă atractivă, nu în țara natală (Serbia).

„Vorbesc de acest subiect și de felul în care e tratat în presa din România. Dar de ce la Dubai? Păi, dacă ai fost acolo o dată, o să vezi că ai multe motive. De ce să stai în România? E teren de joacă. Vii cât de des cât poți, dar să stai în România… De ce ai face asta?

La Marbella are reședința Djokovic, nu are în Serbia. Cu toată dragostea, ia avionul privat, în două ore e în Serbia. Doamna Halep ajunge și cu curse de linie. Și pe vremea când era numărul 1 mondial mergea cu curse de linie. M-a șocat! Ok, și la business class, dar la curse de linie. Adică stătea ca noi toți la coadă acolo.

Oricât de patriot ai fi… Și domnul Djokovic este, fără doar și poate, și doamna Halep este și ea! De ce să stai în România prea mult timp? O viață ai, cu toată dragostea pentru țară”, a spus el în cadrul emisiunii TV „În gura presei”.

Cum arăta vila Simonei Halep de pe Lacul Snagov?

În rândurile următoare, puteți vedea cum arata vila Simonei Halep de pe Lacul Snagov. Proprietatea este amplasată pe malul lacului, având o suprafață totală de 420 de metri pătrați.

Compusă dintr-un living cu acces direct la piscină, curte privată, dormitor matrimonial cu dressing walk-in, birou și sală de fitness, două dormitoare secundare cu băi individuale și o baie pentru oaspeți, toate camerele beneficiază de vedere panoramică către lac.

Vila include o piscină în fața livingului, dormitoare destinate personalului de întreținere, un ponton la malul lacului cu acces direct la apele Lacului Snagov și un garaj pentru ambarcațiuni. Simona Halep și-a amenajat un teren de tenis în curtea vilei.

vila Simonei Halep de pe Lacul Snagov

Cum arată casa de lux a lui Novak Djokovic?

În rândurile următoare, puteți vedea cum arată casa de lux din Marbella, Spania, a lui Novak Djokovic.

casa de lux a lui Novak Djokovic
casa de lux a lui Novak Djokovic (SURSA FOTO: Mansions Global)