„X Æ A-12 Musk” ar fi numele noului copil al cunoscutului miliardar, care este cetățean al Africii de Sud, al S.U.A. și Canada, conform anunțului făcut de omul de afaceri. Fondatorul şi directorul general al companiilor Tesla şi SpaceX, în vârstă de 48 de ani, a postat recent, pe Instagram, la doar câteva ore după ce cântăreața Grimes, 32 de ani, a născut, imagini cu cel de-al șaptelea copil.

Este primul copil al cântăreței și al șaptelea fiu al său. În imagine, acesta apare cu copilul în brațe în timp ce se afla în spital, iar într-o altă fotografie este arătat fiul întins în pat cu un tatuaj aplicat pe telefon.

Elon, a luat decizia de a posta imaginea după ce un fan a scris: „O imagine cu voi și copilul ar sparge internetul … vă rugăm să prezentați una”.

 

Mogulul tech este tată a șase băieți din căsătoria sa anterioară, însă în mod tragic, Musk și-a pierdut primul copil  în 2002 la vârsta de 10 săptămâni ca urmare a SIDS, astfel că doar 5 sunt în viață. CEO-ul Tesla a anunțat fericita veste despre sosirea pe lume a bebelușului său prin Twitter, redactând luni seara: „Mama și copilul sunt bine”.

Ca răspuns la un Tweet al utilizatorului care scria: „Avem nevoie de numele copilului”, a răspuns Elon, „X Æ A-12 Musk”, a transmis Daily Mail.

La începutul lunii ianuarie, Grimes, în vârstă de 32 de ani, a distribuit pe reţeaua Instagram o fotografie care o prezenta în timp ce era însărcinată. Artista canadiană, al cărei nume real este Claire Elise Boucher, a dezvăluit cu acea ocazie faptul că Elon Musk este tatăl copilului.

Cuplul s-a aflat în atenţia presei încă de la prima sa apariţie publică la Gala Met 2018, surprinzând atât lumea muzicală, cât şi pe cea a afacerilor. La eveniment, Grimes a purtat un colier cu logoul companiei Tesla. Bebeluşul născut luni este primul copil al cuplului.

Elon Musk are alţi cinci fii – gemeni şi tripleţi, născuţi prin fertilizare in vitro – din prima lui căsătorie, cu Justine Wilson (2000-2008). Primul fiu al cuplului Musk-Wilson, Nevada Alexander, a murit la vârsta de 10 săptămâni din cauza sindromului morţii subite la sugari. Magnatul sud-african a fost căsătorit şi cu Talulah Riley, de două ori, în perioadele 2010-2012 şi 2013-2016.